Bivša Partizanova "desetka" stiže kod Lalatovića na Čair!

Autor: Mladen Heleta
utorak 07.02.2023.
18:00
Izvor: Sportske.net

Prilika da oživi karijeru.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Niški Radnički je pre sedam dana prodao Nikolu Štulića u belgijski Šarlroa za 750.000 evra, što je rekordni izlazni transfer u istoriji kluba.

Ta prodaja je napunila kasu niške ekipe, ali je i otvorila dva velika problema za trenera Nenada Lalatovića, pošto je izgubio najboljeg igrača i strelca, ali i "bonus" fudbalera.

Rešenje za prvog napadača našao je u sopstvenim redovima, odlučio se da pruži šansu oporavljenom Miljanu Škrbiću, a ovaj mu je uzvratio pobedonosnim golom protiv Mladosti iz Lučana u 90. minutu u subotu.

Potraga za igračem koji je "bonus" i koji može usput da donese i kvalitet više u igri Radničkog trajala je do večeras, a prema informacijama koje su "Sportske" dobile sa Čaira, rešenje je pronađeno. 

Radi se o Lazaru Pavloviću, bivšem igraču Partizana, ofanzivnom vezisti, koji je u crno-belom timu nosio broj 10 i koji je baš na Čairu u proleće 2019. godine odigrao najbolju partiju u karijeri, kada je blistao protiv onog vicešampionskog Radničkog u polufinalu kupa Srbije i doprineo tome da Partizan ode u finale.

Njegova karijera u Partizanu ipak nije krenula željenim tokom, pa je letos zadužio opremu kiparskog AEL-a iz Limasola, gde se nije naigrao.

Sada će pod komandom Lalatovića pokušati da se vrati i pomogne Radničkom da u nastavku sezone izbori plasman u plej-of Superlige Srbije.

Kako smo saznali na Čairu, Pavlović bi večeras trebalo da doputuje u Niš i već sutra da stavi potpis na ugovor sa Radničkim.

Radnički neće platiti obeštećenje za njega, već se obavezao da AEL-u isplati određene bonuse kada ga on bude prodao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke