Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske pojačao defanzivu Voždovca!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 14.02.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Potpisao je ugovor na dve i po godine.

FK Vozdovac
FK Vozdovac

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac danas je potpisao još jedno pojačanje, u redove beogradskog tima stigao je Novak Tepšić (21).

Defanzivac je potpisao ugovor sa klubom na dve i po godine i odmah se pridružio treninzima.

Sportski direktor, gospodin Bojan Leontijević, najavio je najnoviju akviziciju "Zmajeva".

"U naše redove dolazi talentovani fudbaler koji će konkurisati za pozicije u defanzivnoj liniji našeg tima. Procenili smo da njegove karakteristike odgovaraju našem modelu igre i očekujemo da će Novak, svojim kvalitetima, apsolutno odgovoriti zahtevima i očekivanjima koja svakako nisu mala. Novače dobro došao i puno sreće ti želimo", rekao je Leontijević na predstavljanju Tepšića.

Mladi fudbaler je pre dolaska na Krov branio koje Kopra, a pored toga nastupao je i za mlađe selekcije reprezentacije Hrvatske.

“Osećam se sjajno. Upoznao sam se sa ekipom, stručnim štabom, kao i radom i funkcionisanjem kluba. Zato sam i želeo da dođem, jer znam da se promovišu mladi igrači i je u ovim godinama za mene ovo prava sredina. Boriću se za svoju poziciju na terenu, a van terena ću se svakako truditi da budem dobar drug i saigrač. Većina momaka su mojih godina ili mlađi, tako da će za mene ova odgovornost biti malo drugačija, ali radujem se tome. Ofanzivna igra i igra na posed me posebno raduje i mislim da ću se dobro uklopiti u taj stil", poručio je novi "Zmaj".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke