Nekadašnji srpski reprezentativac predlaže rešenje, obratio se vlastima u Srbiji!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.03.2020.
14:28
Izvor: Sportske.net, rts.rs

S obzirom da živi u Španiji i da je svedok šta se sve tamo dešava, danas je odlučio da se oglasi porukom Srbiji.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Osim Novaka Đokovića, snažnu poruku Srbiji danas je poslao i Ivica Dragutinović, naš nekadašnji fudbalski reprezentativac, koji godinama već živi u Španiji.

S obzirom da je Španija teško pogođena pandemijom koronavirusa, Dragutinović pomno prati situaciju i mere koje se predlažu u Španiji. Koristeći njihova iskustva, u poruci Srbiji je dao i jedan predlog, apelujući da vlasti u Srbiji uvedu potpuno ograničenje kretanja tokom čitavog dana.
-
''Ovom prilikom želim da se obratim narodu u Srbiji, mislim da je to i moja moralna obaveza. 

Kao što znate, ja već 15 godina živim u Španiji, ovde je delikatna situacija, zdravstveni sistem im je na kolenima, zato imam potrebu i želju da se obratim našoj naciji, pogotovo starijima da ostanu kod kuće, a mladi da preuzmu socijalnu odgovornost i da pokažu inteligenciju u ovom delikatnom momentu za naš narod.

Pre svega, morate da slušate savete naših stručnjaka i samo tako možemo da izađemo iz ovog velikog problema.

Ovim putem apelujem na našu Vladu, predsednika Vučića i premijerku Brnabić da što pre uvedu mere zabrane kretanja svih građana jer je to, kao što i Španci sada kažu, jedino rešenje, kao i možda jedina vakcina koja je sada nama potrebna.

Ja dajem punu podršku da se uvede vandredno stanje i totalnu zabranu kretanja od 0-24h za sve naše građane. Želim vam sreću, da budete zdravi i jedinstveni u teškom momentu za sve nas", poručio je Dragutinović.
-
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke