Neko je "rupetina", drugi "ispričana priča", treći "zelen za Teleoptik"... Navijači proglasili i najboljeg! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.08.2020.
21:02
Izvor: Sportske.net

Evo šta su navijači crno-belih imali da kažu nakon ovog meča.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je drugi put poražen ove sezone i ukoliko Crvena zvezda večeras slavi protiv ekipe iz Bačke Topole biće na ogromnih 6 poena viška pred pauzu.

Crno-beli su ispustili prednost protiv Vojvodine i to dva puta.

Ekipa Sava Miloševića je, baš kao i on sam, izgubila konce igre nekoliko puta tokom ovog meča, pa je Vojvodina na kraju zasluženo slavila sva tri boda.

Šta misle navijači?

Evo njihovog mišljenja, očigledno da im se ovakav Partizan nikako ne dopada...

Očigledan je bio faul, ali Savo nije smeo ovako da reaguje...

Posted by Sportske.net on Недеља, 30. август 2020.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 30.08.2020
22:16

Znam da će mnogi opet po sudijama. Realnoi gledano, sudija jeste isključenjem Sume oštetio partizanm jer istinskih elemenata za isključenje zaista nije bilo. Tim postupkom je u velikoj meri uticao na dalji tok meča, pa i na krajni rezultat. S druge strane, taj isti Jovanović je Partizanu oprostio dva penala, od kojih je bar jedan "morao" da sudi.
Kako god bilo, realnost je sažeta u nekoliko segmenata.
Partizan zaista ima najbolje strance u našoj ligi. No, u ekipnom ili timskom smislu, Partizan je blago rečeno očajan, za šta je kriv niko drugi no Milošević. Koliko god on voleo Partizan i koliko god mene bilo žao njegove sudbine u slučaju da bude smenjen, Milošević je najkiskrenije rečeno zalutao u trenerski posao. Čovek koji ne shvata da je fudbalska igra veoma jednostavna "stvar" čiji scenario piše niko drugi do prvi trener ekipe, a da su igrači ti koji moraju buti obučeni i uigrani da to sprovedu u delo tamo na terenu.
Ubacivanje mladog Popvića je nešto sa čime se ni jedan ozbiljni trener ne bi igrao. Mesto golmana je najosetljivije mesto u svakoj ekipi i svaka graška na tom mestu je ne samo vidljiva, već i fatalna. Golman koji od tri šuta u okvir gola primi sva tri gola nije neko ko bi trebao da bude prva opcija u klubu kao što je Partizan. Ako po novim pravilima svako mora da ima dva mlada igrača na startu utakmice, onda Savo mora znati da u fudbalskoj igri postoje mesta na kojima je manje uoičljivo neiskustvo ili nezrelost i slabost tih mladića. No, nije samo golmansko mesto problematično u Partizanu. Partizan već godinama nema desnog beka. Hej ljudi, ne mogu da razumem da Savo to ne vidi. A sami Miletić? Izvinite, ali da sam ja trener i da se u mojoj ekipi pored mog beka na prostoru od dvadesetak i više metara protivnički igrač vuče loptu a da moj bek samo trči pored njega, isti bi zauvek bio van konkurencije za protokol. Ako ne umeš oduzeti loptu, gurni ga, zatvori mu prostor, promeni mu pravac kretanja i na kraju krajeva, obori ga i zaradi žuti karton, ali ga nemoj pustiti da uđe u pet metara i da postigne gol.
Obećao sam sebi da više neću komentarisati igru Partizana, ali ljudi moji, ne mogu a da ništa ne napišem. Sama činjenica da imamo pet izuzetno dobrih stranaca mi ne dozvoljava da olako prihvatam poraze koje Partizan konstantno doživljava protiv ekipa koje su realno mnogo slabije.
Sama činjenica da je prvenstvo tek počelo, a da mi, mi koji smo fudbalska institucija u ligi kao što je ova, imamo već dva poraza, a osim toga uopšte nemamo igru (kako takmičarsku, tako i onu koja je bar za oko lepa), prosto me dovodi do ludila. Nisu nama sudije i FSS najveći neprijatelji. Naši najveći neprijatelji su među nama i dok se oni ne iskorene, našem Partizanu se dobro ne piše.

avatar
Limenka
Sunday, 30.08.2020
21:57

I prosle sezone smo igrali kilavo, nemamo ni kvalitet, niti potencijal. Odavno vec vicem da smo postali preduzece za izvoz fudbalera. Njih uopste i ne zanima Partizan kao klub koji treba da se razvija i pravi neke rezultate. Gde cemo mi sa ovakvom upravom, mozes da zamislis da ih neki privatnik angazuje kao iskusne sportse radnike :))

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 30.08.2020
21:53

Da li iko shvata koja je ovo zapravo namestaljka, iz 2 u 1. I naravno buka oko svega drugog da se skrene paznja.

avatar
magister
Sunday, 30.08.2020
21:42

Ja pročitao: ISTORIJSKI DAN ZA PARTIZAN, HOĆE LI SE AKTUELNA UPRAVA POVUĆI?, i pomislio, ma neka smo izgubili! Kad ono - vaterpolo. Ovaj trio V se nikad neće povući, jer ih je V doveo tu i postavio, a moja iznenadna sreća je bila samo naiva pojačana željom.

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 30.08.2020
21:30

OK. To je to, neko mora da ide. Ovo je već previše puta ponovljen scenario. Koliko puta treba da izgubimo već dobijenu utakmicu od protivnika koji je objektivno slabiji od nas? Jednom ili dva puta se može nazvati slučajnošću, ali sedam, osam ili deset puta - to je već pravilo! Preuzmite odgovornost, gospodo! Od uprave pa naniže, a može i obrnuto, kako vam je lakše!

avatar
Superliga
Sunday, 30.08.2020
21:58

Vojvodina nikako nije slabija od vas, a plus ima trenera najboljeg u srbiji....

avatar
paok
Monday, 31.08.2020
11:21

Uprva treba prva da ode pa onda da se vidi sta i kako. Sa njima se ne moze normalni fukcionisati

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 30.08.2020
22:18

Dobro, možda nije trebalo da napišem "slabija", ali bolja nije svakako. Uzgred, moj komentar se nije odnosio samo na Vojvodinu, već na sve timove protiv kojih je Partizan olako prosipao bodove u proteklih godinu i po dana. Trenera Vojvodine zIaista ne bih komentarisao... dovoljno sam pisao o njemu ovde.