Nema sumnje koga je Stanojević izdvojio posle prvog kontrolnog meča, ali ima ih još!

Autor: Nemanja Janošev
subota 26.06.2021.
20:06
Izvor: Sportske.net

Sve pohvale od šefa Partizana za mlade snage.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan odgovorom svog tima u kontrolnom susretu sa Murom.

Nakon prvih 45 minuta bilo je 2:0 za domaćina, da bi u drugom poluvremenu ulazak Nemanje Jovića direktno uticao na meč i završeno je nerešenim rezultatom - 2:2.

Mura je, pre ovog susreta, odigrala četiri utakmice, dok je Partizanu, kako smo naveli, prvi pripremni meč.

"Moram reći da nam je ovo prva utakmica, neki igrači imaju tri treninga. Bilo je teško, prvi put smo posle dužeg vremena napokon igrali pred gledaocima. Zadovoljan sam drugim poluvremenom u prvom smo imali dosta problema. Imali su dva sjajna šuta, ali eto, na kraju smo mogli da pobedimo", rekao je Aleksandar Stanojević za "TV Arena sport" po završetku utakmice i dodao:

"Imali smo svoj plan, ne znate u kom su oni stanju, mi smo tek počeli. Rezultat ne utiče na nas, gledamo koje probleme imamo i pripremni period koristi za te stvari".

Šef ekipe crno-belih je izdvojio mladiće od kojih se izdvaja Nemanja Jović sa dva pogotka u nastavku.

"Moramo da izdvojimo ove mlade momke koji imaju 16, 17 godina. Baždar, Jović, koji je rešio meč, Đorđević, Terzić... Neki mladi momci mnogo toga nagoveštavaju", kazao je Stanojević.

On je, takođe, najavio dolaske novih pojačanja. U Partizan bi trebalo da se vrati Rikardo Gomeš, ali tu nije kraj budući da je Stanojević govorio u množini.

"Čekamo napadače koji bi trebalo da dođu i da pravimo te sinhronizacije. Biće nam teško, pripremni je period, ali idemo korak po korak", završio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke