Nema zime za Lalata, OPET ćemo ga gledati u Superligi?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.05.2023.
08:40
Izvor: Sportske.net

Sve je duži spisak klubova u kojima je radio.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nenad Lalatović je imao turbulentnu sezonu, koju bi verovatno želeo što pre da zaboravi.

Podsetimo, pre godinu dana u ovo vreme temperamentni stručnjak je sa kragujevačkim Radničkim napravio čudo i praktično ''otpisanu'' ekipu uspeo da kroz baraž dovede do opstanka u Superligi.

Nije želeo da ostane u Kragujevcu, pronašao je angažman u banjalučkom Borcu i sa velikim entuzijazmom prihvatio novi angažman. Ali, Borac je imao infrastrukturnih problema, zbog rekonstrukcije svog stadiona je morao da se seljaka iz meča u meč, što Lalatoviću nije odgovaralo, pa su počeli da se ređaju neuspesi, uz eliminaciju sa evropske scene od ekipe sa Farskih Ostrva.

Ubrzo je došlo do rastanka sa Banjalučanima, ali je Lalatović našao novi angažman, i to na mestu svog velikog uspeha, u Radničkom iz Niša. Verovalo se da je Lalatović tu ''svoj na svome'', ali je posle zimskih priprema došlo do njegovog nezadovopljstva zbog odlaska najboljeg napadača Nikole Štulića, a njegova alternativa Miljan Škrbić nije ni bio na pripremama, pa se brzo rastao i sa Nišlijama, koje su bez Lalatovića na klupi stigle do - baraža za opstanak!

Ponovo Lalatović nije nimalo čekao na novi angažman, odlučio je da pokuša nešto slično onome što je pre godinu dana uradio sa kragujevačkim Radničkim, ali Mladost GAT koju je preuzeo posle odlaska iz Niša nije uspela da napravi čudo i preseliće se u Prvu ligu Srbije.

Ali, to ne važi i za Lalatovića, jer će on, prema najnovijim spekulacijama, preuzeti novog superligaša, Železničar iz Pančeva!

Upravo je Železnićar prošle godine bio rival Kragujevčanima u baražu, Lalatović je sa svojim timom zaustavio Pančevce na putu ka istorijskom plasmanu u elitu, ali oni su nastavili kvalitetno da rade i ovog proleća su kao drugoplasirani iza IMT-a ostvarili san i izborili plasman u Superligu.

Prema informacijama koje je preneo ''Meridian sport'', aktuelni trener Železničara Vladimir Gaćinović neće ostati na toj poziciji i navodno bi trebalo da ga zameni baš Nenad Lalatović.

Sada čekamo i zvaničnu potvrdu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke