Nemački ''Bild'' o bivšem fudbaleru ''Čuke'', posle 0:7 sve se promenilo!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.12.2021.
18:18
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Ovo je za njega sezona iz snova.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog Erhan Mašović ove sezone pruža odlične partije u dresu nemačkog bundesligaša Bohuma, a njegove igre nisu promakle ni novinarima tamošnjeg ''Bilda'' koji u svom tekstu iznosi niz pohvala na adresu ovog 23-godišnjeg defanzivca.

''Uspon Erhana Mašovića (23) u dresu Bohuma nije slučajnost. Srbin je prošle sezone u drugoj Bundesligi bio daleko od startnih 11. Međutim, ovaj disciplinovani defanzivac se nije štedeo na svakom treningu, uvek je davao maksimum. Posle poraza na domaćem terenu od Bajerna sa čak 7:0, trener Tomas Rajs rešio je da promeni odbranu, dao je šansu i Mašoviću. A on je uneo u igru Bohuma smirenost, dobio je mnogo duela sa protivničkim igračima. Rezultat: Bohum je osvojio 16 bodova u poslednjih devet kola, u kojima je Mašović konstantno igrao'', navodi se u tekstu nemačkog ''Bilda'', a prenosi zvanični sajt Čukaričkog.

Mašovioć je rođen u Novom Pazaru, a prošao je gotovo čitavu omladinsku školu Lukaričkog. Debitovao je još 2016. godine kao 18-godišnjak, a 2017. godine je prešao u belgijski Briž, što je jedan od najvećih transfera kluba sa Banovog brda.

Posle pozajmica u slovačkom Trenčinu i danskom Horsensu, Mašović se prošle sezone preselio u Bohum, što se za njega ispostavilo kao pun pogodak.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke