Nemanja Jović najavljuje još bolju sezonu, Vazura prognozira novi veliki transfer!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.06.2021.
16:35
Izvor: Sportske.net, Beta

Veliko zadovoljstvo danas u Humskoj posle potpisivanja ugovora.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kao što smo objavili ranije danas, fudbaler Partizana Nemanja Jović produžio je ugovor do 2025. godine, a potom je svoje utiske izneo u razgovoru za klupski sajt.

"Toliko mi se toga desilo da se ponekad zapitam da li je sve moguće? Ne zato što nisam verovao u sebe, već zato što je sve išlo velikom brzinom poslednjih godinu dana. Doduše, samo mi koji stalno treniramo znamo da je sve to posledica dugogodišnjeg rada i napornih treninga", rekao je Jović.

"Nekada protrljam oči da vidim da li budan sanjam. Hvala Bogu, sve je java, obećavam da ću, uz zdravlje, podršku porodice, prijatelja i kluba, tek dati svoj doprinos. O ovome sam sanjao. Želim da moje ime ostane upamćeno uz velike igrače", dodao je 18-godišnji fudbaler.

Dobrim igrama prošle sezone zaslužio je mesto u ekipi trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, kao i selektora Srbije Dragana Stojkovića za utakmice protiv Jamajke i Japana. Igrao je 58 minuta u utakmici protiv Japana na Kirin kupu, a Srbija je izgubila 0:1.

"Fenomenalno iskustvo. Još osećam posledice vremenske razlike, ali me ujedno nosi i adrenalin. Ovo je velika obaveza za mene. Poziv mi daje motivaciju, moram da budem na većem nivou nego ranije", naveo je on.

Jović je rekao da mora da nauči da podnosi i poraze i pobede.

"Ali, dok sam u Partizanu, svaki svoj promašaj ili poraz teško doživljavam. Hvala treneru i svim igračima što za mene imaju strpljenja i pružaju mi šansu da se razvijam na pravi način. Mogao sam neke situacije i bolje da rešim, ali radiće se još bolje, tek je početak", dodao je.

Na konstataciju da su za njega zainteresovani strani klubovi, Jović je rekao da je lepo to čuti, ali da neće poleteti.

"Treba maksimalno da sazrim i dam doprinos mom timu. Siguran sam da će biti mnogo bolje ove godine. Idu pripreme, a posle njih je, koliko god bile teške, mnogo lakše jer imamo viziju igre i dobro se spremamo", naveo je.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da je Jović otkrovenje sezone medju mladim igračima.

"Naravno, ništa nije slučajno. Sa njim se, kao i sa svim igračima iz omladinske škole, studiozno radilo, s tim što je on iskoristio priliku i uzvratio poverenje treneru Stanojeviću tamo gde je potrebno, na terenu. Poslednjih godina Partizan je uradio transfere igrača u velike klubove kao što su Fjorentina, Monako i Mančester siti i sigurni smo da će i Jović, kada za to dođe vreme, nastaviti tim putem. Partizan ima svoje bisere i svake godine neki novi zasija", rekao je Vazura.

Fudbaleri Partizana su prošlu sezonu završili na drugom mestu na tabeli Super lige i igrali su u finalu Kupa. Pripreme za novu sezonu počeli su u ponedeljak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke