Nemanja Jović: ''Želeo sam gol u večitom derbiju, ali i TSC se bori za Ligu šampiona''

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.05.2023.
13:17
Izvor: Sportske.net

Juče je ''probio led'' kada su golovi u pitanju.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je ostao u trci za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno za drugo mesto na tabeli Superlige, iako mu ni sada šanse nisu baš velike.

Crno-beli su juče u Bačkoj Topoli savladali domaći TSC sa 3:1, pa sada imaju četiri boda manje od TSC-a i Čukaričkog na četiri kola do kraja sezone.

Jedan od strelaca za Partizan u jučerašnjem meču bio je Nemanja Jović koji je postigao drugi gol za vođstvo od 2:1 početkom drugog poluvremena. To mu je prvi pogodak ovog proleća.

''Želeo sam da to bude u 'večitom derbiju', tada sam je, kao što sam rekao, video u golu, ali kad se onda nije desilo, presrećan sam što je to baš protiv još jednog jakog protivnika kao što je TSC. Drugi su na tabeli, bore se za Ligu šampiona i zato ima poseban značaj, jer smo ubedljivo pobedili uz još neiskorišćenih šansi.

Odlično se osećam i fokusiran sam samo na ekipu, teren i sebe. Svaki put kada sam na terenu, imam želju da dam maksimum. Danas smo pokazali da možemo, da smo onaj stari Partizan i sada moramo tako da nastavimo do kraja sezone'', izjavio je Jović za klupski sajt.

Utisak je da je od 170. večitog derbija Partizan konačno počeo da igra kako ume.

''Danas smo, kao tim, izgledali odlično. Pokazali smo da želimo i možemo da popravimo mesto na tabeli. Idemo dalje i okrećemo se novim utakmicama!“, poručio je Nemanja Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke