Nemanja Vidić na čelu FSS? Da, moguće je!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.01.2023.
11:48
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Uskoro pravi čovek na pravom mestu?

EPA/ALBA VIGARAY
EPA/ALBA VIGARAY

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije je i mesec dana od završetka Mundijala u Kataru zvanično bez predsednika, a tu funkciju i dalje obavlja Nenad Bjeković u ulozi ''zamenika predsedbnika''.

Fudbalska javnost sa nestrpljenjem očekuje sednicu Izborne skupštine, još uvek se ne zna tačan termin, ali bi to trebalo da se dogodi pre početka novog kvalifikacionog ciklusa, u martu.

Ali, posle jučerašnje posete Beogradu prvog čoveka UEFA Aleksandra Čeferina, postalo je jasnije da će u predsedničku trku ipak ući naš proslavljeni reprezentativac i legenda Mančester junajteda Nemanja Vidić!

To danas otkriva ''Sportklub'' koji navodi i da je Vidić već počeo da okupljanjem tima saradnika koji bi bili uz njega ukoliko bi bio izabran na najvišu funkciju u našem fudbalu. Imena se ne navode, ali se dodaje da su u pitanju ugledni sportski radnici i naši nekadašnji fudbaleri koji su po završetku svojih karijera vrlo malo ili nimalo bili angažovani u našem fudbalu.

Podsetimo, pre Mundijala u Kataru se u prvi plan kao potencijalni kandidat za predsednika isticao bivši ministar Branislav Nedimović, sada je došlo do kraćeg zatišja po tom pitanju, pa ostaje da se vidi da li će na kraju Vidić i Nedimović biti na istoj ili suprotnim stranama u izbornoj trci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke