Nemci demantovali Vazuru, ne planiraju ništa da plate Partizanu za Asana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.06.2021.
12:40
Izvor: Sportske.net

Samo dan pošto je Partizanov direktor najavio da bi crno-beli ipak mogli nešto da zarade, dogodilo se ovo.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Takuma Asano ponovo je uspeo da iznenadi čelnike Partizana.

Tokom prolećnog dela sezone je najpre iznenada napustio ekipu i optputovao u Japan, tvrdeći da prema njemu postoje određena dugovanja, zbog čega je samoinicijativno raskinuo ugovor.

Partizan zbog toga pokušava da pokrene spor pred FIFA, uveren da će pred nadležnim organima uspeti da nešto naplati od narednog Asanovog transfera, a juče je u razgovoru sa novinarima generalni direktor kluba Miloš Vazura naglasio da se Asano ''zaigrao'' i da to sad polako shvata, kao i da svi zainteresovani klubovi zbog pomenutog problema ''odustaju od njega''.

"Asano ide na sud. Dosta klubova nas zove, voljni su da pregovaraju s nama, da ipak nešto plate. Napravio je veliku grešku. Žao mi je što je to uradio, slušao savete menadžera, a oni su želeli da naplate novac koji je trebalo da pripadne Partizanu. Zaigrali su se i to sad shvataju. Duboko smo ušli u jun, a on još nema klub. Svi zainteresovani su prethodno kontaktirali Partizan i polako odustaju od njega, jer im damo dokumentaciju i shvataju da bi snosili posledice", naveo je on.

I već danas - novo iznenađenje za Partizan! I to iz Nemačke!

Bohum je potvrdio da je sa Asanom potpisao ugovor na tri godine, ali uz još jedan dodatak za novi košmar crno-belih.

''Asano je sa Partizanom raskinuo ugovor u maju 2021, zbog čega ga Bohum dovodi bez obeštećenja'', navodi se, između ostalog na sajtu nemačkog kluba.

Dakle, Asano je i ovoga puta isterao svoje. Iako su se prethodno pominjale ponude iz Turske, on je ostvario svoju želju da se vrati u neku od ''Liga petice'', s obzirom da se Bohum posle 11 godina plasirao u Bundesligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 23.06.2021
12:55

Ode (K)Asano. Ilijev(e), daj reagiraj, pa ne moze jedan mali Bohum da se igra sa velikim Partizanom... Ili moze?

avatar
Slavko1234
Wednesday, 23.06.2021
12:53

Ha ha ha bravo za upravu, jos jedan njihov vrhunski potez, po tome su prepoznatljivi. Objavite komentar, nema razloga za cenzuru.