Nemci o Dragoviću, mogu li da ga pokolebaju?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.05.2021.
16:51
Izvor: Sportske.net

Treba li Zvezda da brine?

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Aleksandar Dragović bi ovoga leta trebalo da bude Zvezdina najveća ''transfer bomba''. Njegov dolazak na ''Marakanu'' se najavljuje njoš od zimus, pogotovo što mu u junu ističe ugovor sa nemačkim Leverkuzenom.

Osim toga, i sam fudbaler je dugogodišnji navijač Crvene zvezde i tim transferom bi ispunio svoju davnašnju želju da zaigra za beogradske crveno-bele.

Naravno, već je razgovarao sa čelnicima Zvezde i svi očekuju da se po završetku ove sezone i ozvaniči dogovor, ali ni Nemci ne sede skrštenih ruku.

Tamošnji mediji otkrivaju da u Leverkuzenu sada žele da produže saradnju sa austrijskim reprezentativcem, što bi moglo da zakomplikuje celu priču. Ipak, postoje i još neke okolnosti koje Zvezdi idu na ruku.

''Austrijanac je nezadovoljan ulogom igrača rotacije i radije bi potpisao sa nekim manjim klubom u kojem bi bio standardan igrač. Ovu ulogu bi imao u beogradskoj Crvenoj zvezdi, ali Dragović se koleba i radije bi nastavio da igra u Bundesligi. Međutim, neće mu biti potrebno previše vremena u daljem planiranju karijere, kako i sam potvrđuje: 'Želim brzu odluku kako ne bih brinuo o svojoj budućnosti na Evropskom prvenstvu''', prenosi nemački ''FussballTransfers''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke