Nenad Bjeković neće biti predsednik FSS, novi izbori tek naredne godine

Autor: Nemanja Janošev
utorak 01.11.2022.
08:16
Izvor: Sportske.net

Buran dan u FSS.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Jedini predsednički kandidat za mesto na čelu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković odustaće od bitke za tu poziciju, najavljuje "Sport klub".

Mnogo bure podiglo se u Staroj Pazovi juče kada Skupština nije ispunila kvorum za izbor Nenada Bjekovića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. On to, prema svemu sudeći, neće ni postati.

Pretpostavlja se da će Bjeković odustati od kandidature, a izbor predsednika sačekaće prve mesece u narednoj godini! U tom slučaju, izvesno je, prvi čovek FSS biće Branislav Nedimović čija je kandidatura pala u drugi plan u minulom periodu.

Delegati pojedinih regionalnih saveza, u prepodnevnim satima, dobili su jasne smernice da ne putuju u Staru Pazovu. Kako se proširila vest o bojkotu, tako je od dolaska u Sportski centar FSS odustala i grupa uzdržanih. Navodno, glasački materijal, na ulazu u SC FSS, zadužila su 23 člana skupštinskog saziva. Oko Sportskog centra bila je prisutna i policija.

Nema sumnje da je ovakva slika nešto što ne bi smelo da se događa uoči početka Svetskog prvenstva gde reprezentacija Srbije ima svoje ciljeve i ekipu i atmosferu kakva dugo nije viđena u nacionalnom timu.

Može li Srbija do četvrtfinala? Kvota u AdmiralBet je 5.40!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke