Neozbiljnost ili nešto drugo? Radnički otpustio i Tolordavu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.08.2022.
17:07
Izvor: Sportske.net.

Otkazi u igračkom kadru veoma česti u Radničkom iz Niša...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kao što košarkaški treneri pokušavaju da pronađu pravu petorku kada ne ide najbolje na parketu, tako Radnički iz Niša pokušava da pronađe dobitnu kombinaciju igrača za ovu sezonu jer im nikako ne ide kako treba. 

Igrači odlaze i dolaze kao na traci, česti su i otkazi iako su svi ti igrači prošli pripreme i zadovoljili rukovodstvo i stručni štab. Ne zaboravimo, i trener je zamenjen, pa će u nekih narednih mesec dana možda biti i pravo čudo da Radnički zabeleži pobedu imajući u vidu da će morati da igra sa sasvim novim sastavom u odnosu na onaj koji je počeo sezonu. 

Podsetimo se da je prvo ekipa sa Nišave odlučila da se rastane sa Bojanom Mlađovićem koji je napravio greške protiv Partizana, nastavljeno je sa Lazarom Arsićem, a najsvežiji su obojica golmana, Marko Drobnjak i Filip Dujmović, pa su ostali samo sa omladincima na toj poziciji. 

Nije to sve. 

Radnički je danas napustio i Anton Tolordava, kako nezvanično saznajemo, fudbaler iz Gruzije koji je pokazao odlične karakteristike za jednog štopera u meču protiv Partizana, ali je kasnije napravio par kikseva zbog čega je i trener Mrkić rekao da želi da ga odmori. 

Odmoriće malo duže, očigledno, ali na nekom drugom mestu i drugom gradu...

Ono što još zabrinjava navijače Radničkog jeste i činjenica da je novo pojačanje Georgi Papunašvili u veoma lošoj fizičkoj kondiciji i sa dobrim viškom kilograma došao u Niš, što je bilo očigledno u meču protiv Novog Pazara...

Na tragu informacije: Mladen Heleta

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke