Nepravda ili ne? Gde je bio VAR kad je najpotrebnije?!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.11.2020.
23:29
Izvor: Sportske.net

Da li je velika nepravda napravljena prema reprezentaciji Srbije?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Jasno je da je VAR dodatno pojačao rigoroznost kada je kretanje golmana prilikom penala u pitanju.

Ipak, sudija Lahoz se nije držao tih principa.

Kod poslednjeg penala večeras na stadionu "Rajko Mitić" koji je šutirao Aleksandar Mitrović, golman Maršal je izašao sa gol linije, neretko smo viđali da sudije nakon VAR tehnologije vraćaju penal, ali ovoga puta to se nije desilo.

Verovatno nismo ni zaslužili...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Popay
Friday, 13.11.2020
01:08

U trenutku šuta, desna noga mu je još bila na gol liniji,doslovno do iste sekunde,
tako da nema “puj-pike-ne važi”...
Bilo je borbeno na obe strane,ali eto..
Čestitke Škotskoj!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 13.11.2020
01:06

Jeste. Zato sto je to bilo na ovom stadionu. Nismo zasluzili.

avatar
Manchester City F.C.
Friday, 13.11.2020
00:50

Opet smo pokradeni (iako je ovaj samo jednom nogom izašao). Sada nas je Lahoz sprečio da postanemo Evropski prvaci, baš kao što nas je pre 2 godine Brych sprečio da postanemo Svetski prvaci.

avatar
äxwell
Friday, 13.11.2020
00:48

Ma sve cisto i uredno. Cak je Mitar pre udario loptu nego sto je Marsal digao desnu nogu sa linije.

avatar
Le Tissier
Friday, 13.11.2020
00:46

Ocigledno da je golman krenuo ranije, toga je i on bio svestan zato je i gledao ka sudiji nakon penala...

avatar
adidas forever
Friday, 13.11.2020
00:42

Nije mi interesantan rezultat jer smo i pre utakmice znali da Škoti idu na EP, sama utakmica takođe neinteresantna, ali su zato komentari pre, za vreme i nakon utakmice uvek hit. Najpre su se naši 'stručnjaci' dogovorili da smo favoriti, da će Škoti igrati bunker, mi napadati, a oni moći da nas ugroze samo iz kontranapada, ako i tako. Štaviše složili su se i da Škoti ne mogu drugačije da igraju, a jedini problem će nam biti taj što se čvrsto brane. Do te mere je to moralo biti tako da je komentator Nove S uporno ponavljao prvih 15 minuta da su Škoti vrlo čvrsti u odbrani i uporni u defanzivi dok smo mi gledali kako naši ne mogu da pređu centar.

Penali su uvek sreća, a mi smo je imali jer smo ipak stigli do penala. Škoti su mogli početkom drugog poluvremena, kada nismo znali gde se nalazimo, da nam daju 2-3 komada, a dali su nam samo jedan. Potom je na čistu sreću u 90-om minutu trapavim šutem glavom u zemlju Jović, koji je i zaboravio kada je poslednji put postigao gol, uspeo da izjednači. I na kraju nas je Lahoz pokrao jer nije hteo da ponovi penal kada je Mitrović promašio zato što je Marshal krenuo sa linije pre vremena. Pravićemo se da nismo videli da je jedna noga Marshall-a ostala na liniji i konstatovati da je bunker Škota uz mnogo mnogo sreće uspeo da odoli našim furioznim napadima, a u penal seriji nas pokrao sudija. :D

avatar
amco
Friday, 13.11.2020
00:35

Imate sada razlog da se pravdate za poraz, koji ide na dusu tumbakovica namerno malo slovo, zato sto je mali covek i nema hrabrosti.
Kad smo poceli da igramo sa cetiri pozadi u liniji sve Jones bilo bolje ali izgleda kasno. Ceo strucni stab sa svima u savezu vec sutra OSTAVKE.

avatar
Herkules88
Friday, 13.11.2020
00:35

Ma očajni smo bili, sa ovakvim pristupom i igrom nismo ni zaslužili da idemo na evropsko prvenstvo, uplašili smo se kao da igramo protiv Francuske a ne protiv Škotske, pored naših fudbalera i prosečni protivnički fudbaleri izgledaju kao svetske klase

avatar
Nemanjici
Friday, 13.11.2020
00:34

Ranije ili ne to su sada bajke i balade. Gde smo celu utakmicu? Pojma nemaju,veze s'mozgom. I da smo otisla tamo bi nas nakantavali svi ljudiii. Dokle vise da se mi lozimo a oni da se brukaju. Nek idu na splavove i bubu korelija. Za bolje nisu. Slepci. Ejjj skotsku ne mogu da dobiju. Cemu da se nadamo mi onda. Koji Tumba kuvana noga i Kokeza. Dajte ljudi...

avatar
Младић
Friday, 13.11.2020
00:34

Покрадени смо. А целу утакмицу смо били бољи и стварали шансе.

avatar
paok
Friday, 13.11.2020
14:07

Sta si ti gledao.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 13.11.2020
00:34

Ja koliko znam ako jedna noga ostane na liniji kao sto u ovom slucaju jeste to je skroz regularno,tako da manite se corava posla.