Nestrpljenje u Zvezdi je sve veće - Čeka se bomba koja ne sme da eksplodira

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 09.08.2021.
09:59
Izvor: Sportske.net

Briljantne predstave napadača koji se čeka.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Iz vikenda u vikend, nestrpljenje je sve veće u taboru Crvene zvezde po pitanju napadača Ohija Omoižuanfoa.

Dogovor je zaključen, ali šampion Srbije sada cupka u mestu čekajući fudbalera koji žari i pali Norveškom. Znali su da dobijaju momka koji je u usponu forme, ali da će da eksplodira na ovakav način, niko nije mogao ni da sluti.

Ohi Omoižuanfo je neprikosnoven u elitnoj seriji norveškog prvenstva i svom Moldeu trasira put ka tituli. Da im nije njega, ne bi bilo tako euforično na "Aker stadionu". Juče je postigao het-trik u pobedi nad Hegesundom od čak 5:4, što je njegovom timu donelo +8 u odnosu na drugoplasirani Bodo, a njemu čak 18. "recku" pokraj imena.

Kako i da ne vlada uzbuđenje među ljudima u Crvenoj zvezdi, ali i navijačima koji iz kola u kolo pomno prate golgeterske predstave čoveka pri čijem izgovoru prezimena vam se lomi jezik.

Ipak, ne preostaje im ništa osim da čekaju do januara iduće godine i nadaju se da ovo nije samo prolazna faza dvadesetsedmogodišnjeg napadača, te da neće "eksplodirati" pre nego što sleti u Beograd.

Pred njima je cilj da ostanu u Evropi do tog trenutka, a potom će euforija dostići vrhunac kada stigne momak koji je stekao reputaciju nezaustavljivog u prethodne dve sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke