Nesuđeni strelac Endiaje: "Milojević mi je rekao da mogu dati više od 10 golova!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.05.2024.
23:47
Izvor: Sportske.net

​Napadač Crvene zvezde Šerif Endiaje večeras je postigao dva gola, ali su oba bila poništena zbog ofsajda.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ipak, to nije umanjilo opšti utisak da je senegalski napadač odigrao dobar meč, pa je nakon utakmice izneo svoje utiske.

"Imao sam veoma dobru sezonu za sobom. BIlo je teško na početku, ali su na kraju svi zadovoljni jer su saigrači i trener verovali u mene, zato sam i postigao golove. 

Poništena su mi dva gola, dešava se... Nikada do sada nisam osvojio trofej u karijeri, a posle titule su mi rekli 'zašto ne bi uzeo još jedan'. Srećan sam zbog sebe i zbog tima, tu sam da im pomognem. Nikada ne odustajem, bilo da dajem golove ili, uvek dajem sve od sebe za ekipu", rekao je Endiaje, koji se potom osvrnuo i na Vojvodinu, rivala u finalu Kupa Srbije.

"Vojvodina ima jako dobar tim i odigrali su dobru utakmicu, došli su da se nadigravaju i da pobedom obezbede plasman u Evropu. Srećan sam zbog pobede. Posle pobede osećam se kao u filmu, proslavićemo sve u poslednjoj utakmici u subotu".

Dolaskom Vladana Milojevića, Endiaje deluje kao potpuno novi fudbaler.

"Milojević mi je dao samopouzdanja. Na početku sezone sam u jednom trenutku igrao, u drugom nisam, ali dolazak novog trenera je sve promenio. Rekao mi je da mi veruje, da mogu postići više od deset golova i ja sam mu vratio na terenu", istakao je senegalski napadač, koji je odgovorio i na pitanje o svojoj budućnost u crveno-belom dresu.

"Niko ne zna šta nosi budućnost. Imam važeći ugovor sa Zvezdom, ne razmišljam o odlasku, već o odmoru", kazao je Šerif Endiaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke