Neverovatne serije superligaša u borbi za opstanak, čelnici jasni - sve po zakonu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 06.05.2021.
10:16
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Podržavaju inicijativu vrha vlasti da fudbalske radnike koji su činili nečasne radnje sprovedu licu pravde.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Još jedna završnica Superlige Srbije protiče u veoma iznenađujućim i čudnim rezultatom timova koji se bore za opstanak.

Kako ove sezone takmičenje broji 20 klubova od kojih šest očekuje selidba u niži rang, razmera kontroverzi je još veća, tolika da je čitava stvar stigla i do predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je najavio hapšenja u domaćem fudbalu.

Jedan od mečeva koji su na udaru javnosti jeste i jučerašnji kada je Rad prekinuo niz nepobedivosti Crvene zvezde odigravši nerešeno 2:2, a direktor "građevinara" Uroš Tošić u izjavi za Informer istakao je da podržava inicijativu vrha vlasti.

"Tvrdim da fudbalski klub Rad nema nikakve veze sa nameštanjem utakmica. Sedam godina krvarimo i spasavamo klub, a čitav pritisak utiče i na naše igrače. Naša poruka je da odmah počnu da hapse fudbalsku mafiju. Apsolutno podržavam to. Neka sve bude po pravu i zakonu, pa ako se dokaže da su postojale nečasne radnje odmah neka hapse jednog po jednog", kazao je on.

U sličnom tonu reagovao je i predsednik Napretka Miloš Nenadić pošto su Kruševljani nanizali šest uzastopnih pobeda.

"Napredak je na terenu sve pokazao. Napravili smo pravo malo čudo! Ako nekom nešto nije jasno mogu samo da mu kažem da smo čisti kao suza. Promenili smo dvojicu trenera, Milan Đuričić nam je treći. Najbolje smo odradili prelazni rok, klub smo apsolutno doveli u red, tako da igrači mogu da se fokusiraju na fudbal. Želimo da u narednom kolu protiv Vožovca ostvarimo i sedmu pobedu čime bismo postavili klupski rekord. Savest nam je potpuno čista", kazao je Nenezić za isti list.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke