Neverovatno, Bajbek ne može bez problema, čak i kada nije povređen!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.04.2021.
16:38
Izvor: Sportske.net

Uvek postoji neki problem...

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević danas je najavio sutrašnje gostovanje u Šapcu, gde će se crno-beli sastati sa domaćom Mačvom, a ono što je sigurno, to je da ponovo neće moći da računa na štopera Svetozara Markovića i napadača Žan-Kristof Bajbeka.

Marković se na povredu požalio pred meč sa Radničkim iz Niša, zbog čega nije ni mogao da nastupi u tom susretu, dok se Bajbek oporavio od povrede, trebalo je da igra protiv Radničkog, ali sada ima drugi problem.

''Protiv Mačve sigurno neće igrati, videćemo za Svetu, na granici je da li može ili ne može za utakmicu u Kupu. Bajbek je bio planiran da uđe u toku prethodne utakmice, ali povraćao je i loše se osećao. Neće biti sada u konkurenciji, za dalje ćemo videti'', istakao je Stanojević.

Prvom timu se pre par dana ponovo priključio 17-godišnji napadač Marko Milovanović, ali će morati još da se strpi do zvaničnog debija u Superligi.

''Neće debitovati u Šapcu, sve ide nekim svojim redom, ima još dosta mladih igrača koje rotiramo, sigurno četiri-pet mladih igrača koji su stalno u rotaciji. Žao m i je što ne možemo da radimo i sa nekim igračima iz Teleoptika, jer se oni bore za viši rang, igraju u ritmu sreda-subota i ne možemo da povlačimo njihove igrače. A Milovanović je budućnost Partizana, debitovaće sigurno do kraja sezone'', dodao je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke