Neverovatno - Izbacio Partizan iz kupa, a sad ga smenili pred duel sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.03.2023.
16:31
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Zar nije zaslužio da vodi ekipu i protiv Zvezde?

partizan.rs/Sandić foto
partizan.rs/Sandić foto

Povezane vesti

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice jesenas je priredila senzaciju pobedom posle penal-serije nad Partizanom u šesnaestini finala kupa i tako ostvarila najveći uspeh u stogodišnjoj istoriji kluba.

Svojevrsnu nagradu dobili su već u žrebu za osminu finala, jer će im naredni protivnik biti aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda.

Ta utakmica na programu je u sredu, takođe u Sremskoj Mitrovici.

Ali, samo par dana pre još jednog istorijskog susreta, čelnici Radničkog su doneli odluku da se ''zahvale na saradnji'' dosadašnjem šefu struke Dejanu Nikoliću koji tako neće biti u prilici da posle Partizana izađe na megdan i Crvenoj zvezdi i pokuša da napravi još jdnu senzaciju.

Sve se dogodilo posle trećeg uzastopnog remija u Prvoj ligi Srbije, protiv Rada na Banjici, a Radnički trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli sa 32 osvojena boda.

Ekipu će do daljnjeg voditi njegov dosadašnji pomoćnik Dejan Grujić, a u izjavi za ''Sportski žurnal'', Nikolić uverava da iz kluba odlazi uzdignuta čela.

''Za 15 meseci doživeo sam mnogo lepih trenutka, kako na sportskom, tako i na privatnom planu. Srećan sam i ponosan što sam bio deo lepe priče i što sam imao priliku da sa upravom, kolegama iz stručnog štaba, igračima i svim ljudima kojima je Radnički na srcu, ostvarim istorijske uspehe i što će biti zlatnim slovima upisani u istoriju Radničkog.

Prošle sezone obezbedili smo plasman u plej-of i šesto mesto, u istom ritmu nastavili smo u jesenas, pa smo zimovali na četvrtoj poziciji, što je bila potvrda dobrog rada.

U početku je bilo malih problema i krize rezultata, ali ne i igre, vremenom su se složile kockice, sve je leglo na svoje i usledile su brojne pobede. Moram da istaknem trijumf sa Partizanom u šesnaestini finala Kupa Srbije'', izjavio je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke