"Nezaustavljivi" kragujevački Radnički preleteo "zmajeve", VAR poništio gol u 92. minutu!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 15.04.2024.
21:55
Izvor: Sportske.net

Potpuno "ludilo" na Voždovcu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca savladali su kao gosti Voždovac na "Krovu" sa 2:1 u meču poslednjeg kola "regularnog" dela Super lige Srbije.

Radnički će u plej-of sa pete pozicije  istim brojem bodova, 50, kao i četvrtoplasirana Vojvodina, dok Voždovac sa 30 bodova čeka plej-aut, a njihova startana pozicija je 14. mesto.

Poveli su gosti u 11. minutu kada je levokrilni napadač Vasilije Đurić sjajno prošao po boku, ušao u sredinu i majstorski pogodio mrežu "zmajeva".

Samo sedam minuta bilo je potrebno domaćinu da odgovori. Nešković je centirao iz kornera, a  kapiten Voždovca Vukašin Đurđević glavom pronašao put lopti do mreže.

Kragujevčani su ponovo poveli na "Krovu" dogodio se 19 minut apre kraja utakmice. Radnički je zahvaljući sjajnom pasu u prostor Aleksića i još boljom realizacijom centarfora Milutina Vidosavljevića stigao do još jednog trijumfa u  do sada sjajnoj polusezoni.

U poslednjim trenucima utakmice "zmajevi" su stigli do boda. Flemings je šutirao sa distance, pogodio stativu, a Teodorović ubacio loptu u praznu mrežu, ali je zbog ofsajda, nakon gledanja VAR-a gol poništen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke