Nezaustavljivi Partizan, Voša bez šanse!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.03.2021.
17:52
Izvor: Sportske.net

Nije Voša ona prava, ali je Partizan baš jak.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nova pobeda Partizana u okviru Super lige, dokazala je ekipa Aleksandra Stanojevića da se nalazi u sjajnoj formi pošto je pobedila i Vojvodinu na svom terenu rezultatom 2:0 (1:0). 

Ekipa Partizana je bila dosta bolja u prvom poluvremenu utakmice, ali nije stvorila šansu sve do 25. minuta utakmice. Tada je Jojić spojio sa golom Asana, Japanac je uspeo da šutira veoma snažno, golman Simić nije uspeo da ukroti njegov udarac. 

Nakon ovog gola Vojvodina nije uspela da se konsoliduje, pa je Partizan bio bolji, imali su još par šansi, posebno preko Asana u poslednjih pet minuta poluvremena, oba puta je Japanac šutirao pored stative. Posebno je dobra šansa bila u 43. minutu kada je neometan šutirao i promašio. 

Nastavak je doneo novi gol Partizana u 64. minutu utakmice, Natho je pronašao Asana, fudbaleri Vojvodine su tražili ofsajd, ali nije ga bilo, a "Jaguar" postiže novi gol za 2:0. 

Imala je i Vojvodina svoje šanse do kraja utakmice, Bojić je sačekao odbijenu loptu Vladimira Stojkovića, ali je njegov udarac bio izblokiran, a samo par minuta kasnije je i Drinčić šutirao iz slobodnog udarca preko gola. 

Nakon toga su se fudbaleri Vojvodine pomirili sa sudbinom, doživeli su novi poraz, a Partizan je i ovoga puta dokazao da je u sjajnoj formi i da titula nije izgubljena. 

Za kraj, napominjemo i trostruku intervenciju Vladimira Stojkovića nakon slobodnog udarca Nikole Drinčića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke