Nezvanično - Zvezda traži svog ''fudbalskog Pantera''?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.07.2021.
22:08
Izvor: Telegraf

Ukazuje se nova šansa ovih dana, ali da li je realna?

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Crvena zvezda je već obavila praktično sav posao kada su pojačanja u pitanju ovog leta, ostaje još da se vidi da li će Ohi iz Moldea stići već ovog leta na ''Marakanu'', ili će sve biti prolongiramo do zime.

Ono što bi do kraja leta moglo da izbije u prvi plan jesu eventualni odlasci nekih od igrača u slučaju zadovoljavajućih ponuda, ali sada se ponovo spekuliše i o mogućem transferu Marka Arnautovića u Zvezdu.

Nedavno je izgledalo da je ta priča završena, bar što se tiče ovog leta i da će Arnautović u Bolonju kod Siniše Mihajlovića, ali do realizacije još nije došlo i veliko je pitanje da li će uopšte i doći.

''Nismo doveli Arnautovića još uvek, rano je. Videćemo šta će se desiti u narednih nekoliko nedelja'', rekao je direktor Bolonje Valter Sabatini.

Međutim, ''Telegraf'' večeras donosi svoja nova nezvanična saznanja prema kojima su u Zvezdi navodno ''impresionirani pojačanjima i jakim imenima koja dovodi KK Partizan'' tokom leta, poput Kevina Pantera.

Ima mišljenja da bi i Zvezda u fudbalu trebalo da učini nešto slično, Arnautović se ponovo nameće kao zanimljiva prilika, ali ipak nerealna u ovom trenutku.

Da Zvezda nije postigla dogovor sa Ohijem i da nije stigao Dioni, možda bi od toga i moglo nešto da bude. Tu su i Pavkov i Krstović koji se sve ozbiljnije nameće, pa se postavlja pitanje zašto bi crveno-beli dodatno gomilali igrače u napadu.

Ali, ako Arnautović ne izgleda kao realna opcija, možda Zvezda iznenadi sa nekom drugom ''transfer bombom'', ali to je sada sve u magli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke