Ni Cimirot, ni Haziza - Partizan u Kolumbiji našao pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.01.2023.
22:29
Izvor: Sportske.net

Konačno će i crno-beli da ''odreše kesu'' za prvo zimsko pojačanje.

Screenshot/YouTube/Millionarios FC Oficial
Screenshot/YouTube/Millionarios FC Oficial

Povezane vesti

S obzirom da su pripreme u Antaliji završene, a da Partizan još nikoga nije doveo od pojačanja, među navijačima crno-belih sve više ima sumnji u mogućnosti ekipe u drugom delu sezone, iako trener Gordan Petrić uverava da će njegov tim ''sigurno biti bolji nego jesenas''.

Ipak, po povratku ekipe iz Antalije, večeras se pojavila i nova informacija da bi igrački kadar Partizana mogao da bude pojačan narednih dana.

''Sportski žurnal'' je preneo svoja najnovija saznanja da je Partizan pojačanje našao u - Kolumbiji!

Navodno, u pitanju je 22-godišnji fudbaler tamošnjeg Miljonariosa - Kliver Moreno, koji bi u Humsku trebalo da dođe na pozajmicu, iako je ugovorom sa sadašnjim klubom vezan do kraja ove godine.

Po svemu sudeći, tokom proleća bi trebalo da se nametne treneru Petriću, a da onda, ako sve bude teklo po planu, na leto uslede i pregovori oko otkupa njegovog ugovora.

Moreno je i ponikao u Miljonariosu, to mu je u dosadašnjoj seniorskoj karijeri jedini klub, a sada će prvi put promeniti i klub, i državu, i kontinent, pa je pitanje koliko vremena će mu biti potrebno za adaptaciju.

Prema ''Transfermarktu'', do sada je u prvom timu Miljonariosa odigrao 34 utakmice, bez gola ili asistencije, a tržišna vrednost mu se trenutno procenjuje na 250.000 evra. Pre godinu ipo je na istom mestu procenjivan na 550.000 evra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke