Nigerijski mediji ne odustaju - Sadik, Bajern i milioni evra!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.05.2021.
11:55
Izvor: Sportske.net

U Partizanu bi slavili ako bi se ovo obistinilo.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nigerijski napadač Umar Sadik ove sezone briljira u dresu španske Almerije, stigao je do brojke od 20 golova, uz šest asistencija, a ako tome dodamo i uvodni deo sezone kada je još uvek bio u Partizanu, njegov ukupni učinak u sezoni 2020/21 je za sada - 26 golova i 8 asistencija.

Ovakve brojke ne mogu da ostanu neprimećene, ali ipak je mnoge iznenadila informacija koja se ovog proleća pojavila da je za 24-godišnjeg napadača interesovanje pokazao i još uvek vladajući šampion Evrope, Bajern iz Minhena.

Ta priča je potom utihnula, ali ovih dana u pojedinim nigerijskim medijima se pojavila informacija o obnovljenom interesovanju nemačkog velikana za bivšeg napadača Partizana i, pozivajući se na ranije pisanje španskog As-a, navodi se da bi Bavarci bili spremni da izdvoje 60 miliona evra za Sadikov transfer tokom leta.

I dalje sve ovo treba uzeti sa velikom rezervom, s obzirom da se radi o spekulacijama, ali nema sumnje da u Partizanu svim srcem navijaju za realizaciju ove opcije, ako je ikako moguća, s obzirom da će klubu iz Humske pripasti čak 40 posto od sledećeg Sadikovog transfera ako Almerija ostane u Segundi, a 30. posto ako se plasira u Primeru. Te detalje je još zimus objasnio Ivica Iliev na Areni Sport, opširnije čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke