Nije danas lako ''Zmajevima'', ali vratiće se jači?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.11.2019.
22:54
Izvor: Beta

Golman Voždovca Marko Ilić rekao je danas da je teško kada se ispusti dva gola prednosti, ali je istakao da veruje da remi s Radnikom neće poremetiti njegovu ekipu i da će se u narednom meču vratiti još jača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca odigrali su juče protiv Radnika nerešeno 2:2, iako su do 85. minuta meča imali prednost od 2:0.

"Ostaje žal što nismo vratili kući sva tri boda sa ovog teškog gostovanja, ali to je fudbal, idemo dalje ka svom cilju i najbitnije je da ostanemo fokusirani i da nas ovo ne poremeti sa našeg puta. Teško je kada ispustite prednost od dva gola, ali ćemo se već u sledećem meču vratiti još jači", rekao je Ilić, prenosi Voždovac.

On je istakao da mu gode pohvale i da je lepo kada javnost primeti trud i formu.

"Ostajem čvrsto na zemlji i nastavljam da radim jer su veliki izazovi tek predamnom. Željno iščekujem svaki trening i svaku utakmicu, 'gladan' sam novog znanja i želim da uvek napredujem što više"
, rekao je on.

Ilić je svojim igrama zavredio i poziv u mladu reprezentaciju Srbije. Kako je rekao, zahvalan je na šansi koja mu je pružena.

"Mislim da sam privilegovan zbog toga što imam priliku da predstavljam svoju zemlju i nosim dres mlade reprezentacije. Mislim da sam opravdao poverenje selektora, zadovoljan sam onime što sam pružio. Imam sjajnu saradnju sa selektorom Ilijom Stolicom i nadam se da ću u budućnosti takodje zaslužiti poziv u reprezentaciju i predstavljati svoju zemlju na najbolji mogući način", rekao je Ilić.

Voždovac trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli Superlige Srbije sa osvojenih 25 bodova.

U narednom meču "zmajevi" gostuju ekipi TSC koja se nalazi na petom mestu tabele sa 28 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke