"Nije Kokeza mogao da igra, obećao nam čak i premije"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.11.2020.
09:58
Izvor: Sportske.net, Blic

Fudbaler Crvene zvezde smatra da predsednik FSS nije odgovoran za neuspeh protiv Škotske.

EPA-EFE/JULIEN WARNAND
EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Povezane vesti

Nakon što reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo naredne godine, usledile su brojne kritike čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije.

Saopštenje Nemanje Vidića pokrenula je lavinu, javljali su se i bivši i sadašnji reprezentativci, a poslednji u nizu jeste Aleksandar Katai.

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije je u intervjuu za Blic istakao da su igrači jedini krivi za neuspeh protiv Škotske.

"Uopšte ne mislim da je odgovornost na ljudima koji rukovode Savezom. Oni su svoj deo posla odradili najbolje što su mogli. Obezbedili su nam vrhunske uslove u Staroj Pazovi, od terena do smeštaja, pružili nam podršku uoči utakmice. Nisu mogli i fudbal da igraju. Zašto bi Slaviša Kokeza odlazio sa mesta predsednika, ako je uradio sve što je bilo u njegovoj moći. Sve je ispoštovao, da ne pričam da je čovek obećao i premije ukoliko pobedimo Škotsku. Sa njegove strane je sve bilo maksimalno korektno i ne mislim zaista da je problem u njemu", smatra Katai.

"Ne bih mogao da govorim o tome da li je protiv Škotske bilo manje žara i želje kao na utakmici sa Norveškom, ne bi bilo pošteno imajući u vidu da sam u igru ušao u drugom poluvremenu. Definitivno je i važnost utakmice, taj ogroman ulog uticao na našu igru. Znam kako je bilo kada sam sa Zvezdom igrao samo jednu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nije lako izboriti se sa takvim pritiskom. Dobro smo se pripremili, uradili kompletnu analizu Škotske, ali, nažalost, nismo uspeli da dođemo do cilja", rekao je on.

Skupština FSS na kojoj se očekuju neke veoma krupne odluke bi trebalo da se održi 20. decembra.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Popay
Sunday, 29.11.2020
17:25

Molim Administratora neka pusti ovu objavi ako postoji imalo demokratije!

Jer ne gleda se samo Škotska!!! Taman da je se i prošla Škotska, nakupljeni problemi bi pojavili na E.prvenstvu..
Nije problem Škotska!
Jer nije trebalo dozvoliti da se igra baraž,trebalo je se plasirati kroz redovne kvalifikacije, ali nekima je u interesu da igraju samo određeni igrači pojedinih agencija,lakše je prodati reprezentativca! E tu je g.Kokeza i većina članova FSS-a jer su deo iste te strukture.
“Riba smrdi od glave” i
“Nešto je trulo u državi ...”
Smrad na sve strane..
Što se tiče premija, premiju obezbeđuje UEFA,za plasman na EP trebala je biti 9,25M€, kad ti drugi daje-lako je obezbediti i podeliti..

avatar
Man united
Sunday, 29.11.2020
16:23

Ау, Катаи, шта ти ово треба у животу...

avatar
jv
Sunday, 29.11.2020
14:41

To stoji, ali on je doveo selektora koji nema pojma i treba da ide sa njim. Da je on doveo nekog renomiranog, kvalitetnog stručnjaka, pa da smo ispali, sve bi bilo u redu. Svi treba da snose odgovornost za svoje postupke.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 29.11.2020
14:31

ovog coveka bas postujem, kao igraca, da se ja pitam on i duricic bi stalno igrali za repku na toj nekoj poziciji iza napadaca ............. ali kad vidim ovakve izjave jednog po jednog bivseg/sadasnjeg reprenzentativca kako brane ovaj fss koji nam je unistio fudbal razocaram se

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 29.11.2020
13:25

Pitaj ga da ti da autogram, mozda ga i dobijes!

avatar
Le Tissier
Sunday, 29.11.2020
13:03

Ajde poslusnici javljajte se, koga li ce jos da izmole da ih brani...

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 29.11.2020
12:29

Bolje ti je da igras i cutis a ne ovako da lupetas,ma sta kazes obezbedio vam uslove 😂😂😂,da nije dao iz svog dzepa mozda,e moj Katai ne znam sta ti ovo treba...

avatar
cupavci
Sunday, 29.11.2020
11:51

Kokeza bira selektora. Reprezentacija igra katastrofalno u svim uzrastima. Niko ne da soju fotelju. Tako da skupi hrabrost i prihvati odgovornost i idi Kokeza, sa Pantelicem i zigicem...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 29.11.2020
11:39

Kakav si i ti jadnik...

avatar
toma1980
Sunday, 29.11.2020
11:25

Pa ako Kokeza nije KRIV.......
ONDA STE VI IGRACI OBICNA GO...NA

avatar
MZhell
Sunday, 29.11.2020
11:01

Bolje mu je da ni on ni njegova zena me daju nikakve izjave

Jer kad god progovore izjave glupost