Nije Mitar ''alav''...

Autor: Beta Beta
sreda 11.09.2019.
00:07
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je da je mogao da da još golova večeras protiv Luksemburga, ali da ne treba biti alav i da je ekipa najbitnija.

EPA-EFE/JULIEN WARNAND
EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Povezane vesti

Mitrović je dao dva gola u pobedi Srbije nad Luksemburgom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Možda sam mogao da dam još koji gol, ali ne treba biti alav. Uvek može bolje. Lepo je ovo došlo posle poraza od Portugala. Zadovoljan sam, idemo dalje", rekao je Mitrović novinarima u Luksemburgu.

Sada ima 28 golova za reprezentaciju Srbije.

Prestigao je Predraga Mijatovića i Borivoja Kostića na listi najboljih strelaca, ima isti broj golova kao Todor Veselinović, a jedan manje od Dušana Bajevića.

"Lepo je biti u društvu igrača koji su ostavili trag u svetskom fudbalu. Ne bih sebe poredio sa takvim imenima. Velika je čast biti među njima. Srećan sam zbog toga, ali je ekipa najbitnija, da ostvaruje rezultate", naveo je Mitrović.

Zadovoljan je zbog pobede u Luksemburgu.

"Pre svega mentalno teška utakmica posle poraza od Portugala. Ali, davali smo golove na vreme, rešili utakmicu i osvojili lepa tri boda. Dobro je što smo se vratili pobedama i bitno je da nastavimo ovako",
kazao je Mitrović.

Srbija ima male šanse da se kroz kvalifikacije plasira na Evropsko prvenstvo. Sledi joj duel sa Litvanijom u oktobru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 11.09.2019
09:10

Mitrović je najbolji strelac u istoriji Srbije!Zašto se uporno navode podaci iz istorije države koja ne postoji.Zašto se sabiraju babe i žabe?Primer-C.Zvezda ili Partizana imaju toliko i toliko titula Jugoslavije i toliko i toliko titula prvaka Srbije.Kako je moguće to sabirati?

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 11.09.2019
00:16

Mitar jedini koji konstantno odradjuje posao na visokom nivou unazad ne znam koliko utakmica,a nije mali broj,sto se ne bi moglo reci za sve ostale!

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 11.09.2019
02:09

Bolje je reci u ne znam koliko zadnjih godina. Bar tri 100% (pocetak kvalifikacija za SP, septembar 2016).