Nije samo Bjeković, zaražen i Tumba

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.12.2020.
21:51
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Tek što je potvrđena informacija za Bjekovića, stigla je još jedna vest slične sadržine.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Koronavirus ponovo je uzdrmao srpski fudbal.

Danas se najpre pojavila nezvanična informacija da je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković pozitivan na koronavirus, što je ubrzo i potvrđeno, a par sati kasnije stigla je vest da je i doskorašnji selektor našeg nacionalnog tima Ljubiša Tumbaković takođe zaražen ovim virusom.

''Blic'' prenosi da se Tumbaković dobro oseća, da nema ozbiljnijih simptoma i da je pušten na kućno lečenje, za razliku od Bjekovića, koji je hospitalizovan na klinici ''Dr Dragiša Mišović'' u Beogradu.

Bjeković i Tumbaković su dugogodišnji saradnici, pre svega iz Partizana devedesetih godina prošlog veka, kada je Bjeković bio sportski direktor, a Tumbaković trener crno-belih, u vreme kada je Partizan bio dominantan na domaćoj sceni.

Saradnju su nastavili i u Fudbalskom savezu, ali ona se završila neodlaskom našeg nacionalnog tima na evropsko prvenstvo i potom Tumbakovićevom smenom.

Sve je to sada u drugom planu, najvažnije je da se oni oporave i da pobede koronu. A fudbalskih pobeda će svakako biti još u narednim godinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke