Nije samo Dzjuba, spisak postoji, ko će pojačati napad Zvezde?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.05.2022.
08:46
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Pred upravom težak zadatak.

EPA/ FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/ FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Crvena zvezda je otvoreno pokazala interesovanje za nekadašnjeg kapitena reprezentacije Rusije Artjoma Dzjubu, ali to neće biti lak zadatak za upravu "crveno-belih".

Stoga su se na Marakani okrenuli i drugim rešenjima.

Kako prenosi Sportski žurnal, realnija opcija od Rusa jeste napadač Vitorije Gimaraeša Oskar Estupinjan (25).

Kolumbijac odavno figurira kao jedno od pojačanja Zvezde, ove sezone u portugalskom šampionatu postigao je odličnih 14 golova na 27 nastupa i tako privukao pažnju mnogih klubova.

I Estupinjanu, kao i Dzjubi, ističe ugovor na kraju sezone, Vitorija je ponudila novi, ali postoji realna mogućnost da napusti klub iz Gimaraeša.

U traženju pojačanja na mestu centarfora, Crvena zvezda je gledala i prema Engleskoj, pa je pokazala interesovanje za jednog napadača Bristol sitija iz Čempionšipa, prenosi Žurnal.

Najbolji strelac ekipe je Andreas Vajman, ali on više deluje kao krilni napadač, dok je Antoan Semenjo klasičan centarfor.

Ohi ima određenih problema otkako je stigao u Zvezdu iako postiže golove, pa će Dejan Stanković ozbiljno razmotriti dovođenje novog napadača.

U međuvremenu, Zvezdu čeka susret polufinala Kupa Srbije protiv Novog Pazara, a admiralbet.rs ima bogatu ponudu kada je u pitanju ovaj meč. Efikasno prvo poluvreme sa više od 1.5 gola AdmiralBet plaća sjajnih 1.95.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke