Nije samo Juve, ko još ulazi u trku za Partizanovog ''Kalabu''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.03.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kako sezona odmiče, ovaj momak postaje sve traženiji.

Screenshot/YouTube/Danas Conference Center
Screenshot/YouTube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Sedamnaestogodišnji štoper Partizana Strahinja Pavlović zimus je priključen prvom timu, očekivlo se da će tokom ovog proleća postepeno dobijati šansu, ali posle povrede Svetozara Markovića odmah je ''bačen u vatru'' i - pokazao kvalitet. Pogotovo se to odnosi na njegov odličan nastup u 159. večitom derbiju, što je bila njegova tek druga takmičarska utakmica u seniorskoj konkurenciji.

Nismo ni sumnjali, za ovog momka se vrlo brzo čulo i širom Evrope, a juče je snažno odjeknula vest da je Juventus navodno zainteresovan za popularnog ''Kalabu'' i da su navodno već obavljeni preliminarni razgovori sa čelnicima Partizana oko njegovog potencijalnog transfera u redove italijanskog šampiona.

Ali, ni to nije sve.

Juventus će, očigledno, imati i konkurenciju, a današnji ''Žurnal'' prenosi svoja saznanja da osim interesovanja iz Italije, i pojedini španski klubovi pokazuju želju da mladog štopera vide uskoro u svojim redovima.

Ime kluba iz Španije (ili više njih) se za sada ne navodi, ali zvanične ponude još uvek nema u Humskoj.

Pavlović je trenutno sa U19 reprezentacijom Srbije u Italiji na kvalifikacionom turniru za EP, juče je odigrao ceo meč protiv Ukrajine (2:2), a sigurno će biti na ''radaru'' i u preostale dve utakmce protiv Belgije i Italije narednih dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boaći-Ušla
Thursday, 21.03.2019
18:35

Ma uz djubrentus ga traze i Penal Madrid,Barsa,Psg,Milan,Sinter,Liverpul pa i oba Mancestera...Pocetna cena 55 miliona,sad sledi licitacija...

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 21.03.2019
14:19

Garant su gledali utakmicu sa radnickim kad su tako zainteresovani. Dobro je komsije imacete para za Sumu tosica i Mustafu necete bar za to uzimati od penzosa,moze u kuvar da se vrati da radi ostace malo i za pasulj

avatar
Nesa 77
Thursday, 21.03.2019
11:53

Bio bih srećniji da ode Marković, Kalaba je i sa svojih sedamnaest mnogo jači igrač od njega.. Ali to je politika naše uprave, prodaj da bi preživljavao a ne živeo, o napretku je suvišno i govoriti.. Potpisujem da bi svako od nas mogao da bude deo ovakve "uprave," koja samo prodaje i to uz bezcenje, a niko sponzora da dovede, da neko uloži nešto.. A mali će za godinu da vredi bar 10 miliona, ali naravno te pare će da zgrne Juve ili neko drugi, neko ko ima upravu i zna kako stvari funkcionišu.. Mars iz svetinje! 👊

avatar
ForzaJuve
Thursday, 21.03.2019
11:36

Klasično dizanje cene...

avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 21.03.2019
11:12

Price za malu decu,decko nije ni poceo da igra .Te price lansiraju ovi nesposobnjakovici iz uprave da se nebi pisalo o njima,providno.