Nije samo Lazetić, Zvezda sprema nove ''rokade'' u napadu!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.01.2022.
09:57
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Promene bi mogle da budu veće nego što je iko očekivao.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je na pragu dogovora sa Milanom oko transfera 18-godišnjeg napadača Marka Lazetićai ta priča bi mogla da bude gotova već u narednih par dana, prema informacijama iz Italije.

Prethodno je aktuelni šampion Srbije pojačao svoj napad angažovanjem najboljeg strelca norveškog Moldea, Ohija Omoijuanfa, a istovremeno se rastao sa Aleksom Vukanovićem koji je ove sezone bio u drugom planu.

Međutim, kako danas otkriva ''Sportski žurnal'', moglo bi da do početka prolećnog dela sezone bude još promena u Zvezdinoj napadačkoj liniji tima.

Prema njihovim saznanjima, Milan Pavkov je dobio dve ponude iz inostranstva, pa rastu šanse da i on napusti ''Marakanu'' ove zime. Ne navode se imena zainteresovanih klubova, jedna ponuda je, navodno, iz Azije i veoma je primamljiva, ali u Zvezdi oklevaju sa dozvolom Pavkovu za odlazak.

Međutim, tog oklevanja verovatno ne bi bilo ako bi crveno-beli do početka drugog dela sezone vratili Đorđa Despotovića posle sedam godina u svoje redove!

Iskusni napadač je na izlaznim vratima ruskog Rubina, a s obzirom da je i u Rusiji, a pogotovo ranije u Kazahstanu Despotović ostavio odličan utisak, možda je zaslužio novu šansu na ''Marakani''.

U tom slučaju, Zvezdin prolećni napadački trio činili bi Ohi, Despotović i Dioni, ali pomenuti izvor navodi da je Despotovićev dolazak još uvek ''u magli''. Ako od toga ne bude ništa, onda verovatno neće biti ništa ni od rastanka sa Pavkovim ove zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke