Nije samo ''Mesi'', još jedan potpis u Zvezdi pred put u Milano!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.09.2024.
12:43
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli danas završili još jedan važan posao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Par dana posle Andrije Maksimovića, Crvena zvezda je potpisala novi ugovor sa još jednim talentovanim fudbalerom od koga se u narednim godinama takođe mnogo očekuje.

U pitanju je mladi štoper Veljko Milosavljević koji se, kao i Maksimović obavezao na vernost Crvenoj zvezdi na još tri godine. To je maksimalna moguća dužina ugovora za maloletne igrače, a Milosavljević je u junu tek napunio 17 godina.

Inače, Milosavljević trenira sa Zvezdinim prvotimcima, a utakmice igra za Grafičar, pa se čeka prava prilika da poput Maksimovića i on ''uđe u vatru'' i na velikoj sceni.

''Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Debitovao sam prošle sezone, potom odigrao još jednu utakmicu, a želja mi je da i ove takmičarske godine ubeležim minute. Prilagođavam se seniorskom fudbalu i dosta mi znače utakmice koje igram za Grafičar. 

Mnogo je velika razlika u odnosu na omladinski fudbal, ali za sada sve ide kako treba. Znače mi naravno i utakmice Lige šampiona za mlade. Već u utorak igramo protiv Intera i potrudićemo se da ostvarimo pozitivan rezultat'', rekao je Milosavljević.

U ime kluba, sportski direktor Mitar Mrkela izneo je još detalja o ovom talentovanom igraču.

''Milosavljević je talentovan igrač, pripada generaciji 2007 od koje mnogo očekujemo i iz koje se nadamo da će u prvi tim biti promovisano dosta fudbalera. 

Veljko je jedan od njih, jer je već duže vreme priključen prvom timu, a uz to je prošao i nekoliko puta pripreme sa seniorima, te ostavio odličan utisak i debitovao. 

Trenutno je na dvojnoj registraciji u Grafičaru, a pred njim je svetla budućnost i ugovor je došao kao nagrada za trud, rad i talenat. Ugovor treba da mu bude podsticaj da radi još više i bolje'', izjavio je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke