Nije samo Pešić, Zvezda juri i napadača od šest miliona!? Partizanu se već nadavao golova

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.07.2022.
16:26
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Sprema se nova transfer-bomba na Marakani?

 EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Crvena zvezda je uspešno startovala u novoj sezoni, pojačanja Kangva i Bukari su se sjajno predstavili ''Delijama'' na premijeri protiv niškog Radničkog, ali srpski šampion još nije rešio sva pitanja u prelaznom roku.

Naime, posle odlaska Kristijana Pićinija treba angažovati još jednog desnog beka, a traži se i još jedan klasični špic, jer nije izvestan ostanak Ohija i Pavkova do kraja letnje pijace.

Prethodnih dana se, kada su špicevi u pitanju, najviše pisalo o Aleksandru Pešiću, kontakti postoje i sve su veće šanse da se on vrati u Zvezdu, ali ''Informer'' danas prenosi i nova nezvanična saznanja da je na meti crveno-belih i Siril Desers koga je ovdašnja fudbalska javnost odlično upoznala tokom proleća, kada je sa Fejenordom igrao protiv Partizana. On je u ta dva meča protiv crno-belih postigao po jedan gol, ali je u Fejenordu nastupao kao pozajmljen igrač belgijskog Genka. Ta pozajmica je istekla, klub iz Roterdama je imao priliku da ga otkupi za četiri miliona, ali to nije učinio i Desers se vratio u Genk sa kojim ima ugovor još dve godine.

Jasno je da bi u slučaju transfera Zvezda morala da plati obeštećenje, osim u slučaju da Desersa ne dovede na pozajmicu. Zanimljivo, posle godinu dana u Fejenordu Desersu je vrednost na ''Transfermarktu'' skočila na čak šest miliona evra.

Desers ima 27 godina, ima i nigerijski i belgijski pasoš, a prošle sezone je u dresu Fejenorda upisao 47 nastupa, postigao 21 gol, uz šest asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke