Nije samo Prijović, Zvezda pregovara sa još jednim napadačem!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.05.2021.
17:24
Izvor: Sportske.net

Iz dana u dan stižu sve bolje vesti za Zvezdine navijače.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je samo dan po završetku tekuće sezone promovisala prvo pojačanje, i to kakvo - dosadašnjeg štopera Leverkuzena Aleksandra Dragovića. Ali, tu se crveno-beli ne zaustavljaju kada su pojačanja u pitanju.

Već jutros se pojavila informacija da su i pregovori sa iskusnim vezistom Nenadom Krstičićem i levim bekom Aleksandrom Kolarovim privedeni kraju i da se uskoro očekuje i njihovo zvanično predstavljanje, do početka priprema za narednu sezonu.

Ni to nije sve!

Odranije je poznato da je Zvezdina letnja meta i napadač Al Itihada Aleksandar Prijović, s tim da bi tu možda trebalo nešto više vremena za definitivan dogovor, jer se treba i sa njegovim klubom dogovoriti oko obeštećenja, ali utisak je da sam fudbaler ne bi imao ništa protiv dolaska na ''Marakanu'' ovog leta.

Pojačanja u napadu će delom zavisiti i od potencijalnih odlazaka aktuelnih prvotimaca. Čini se da je Dijego Falćineli završio svoju misiju u Zvezdi i da njemu neće biti ponuđen novi ugovor, a moguće je da ''Marakanu'' ovog leta napusti i Milan Pavkov, pa u tom slučaju ne treba da iznenadi i ako Zvezda na leto dovede dvojicu napadača.

Drugi napadač sa kojim se pregovara je Aleksandar Pešić iz Makabija, još jedan bivši Zvezdin igrač koga srpski šampion ovog leta želi da vrati na ''Marakanu''. Da tu nisu u pitanu samo spekulacije, potvrdio je i sam Pešić u izjavi za ''Telegraf''.

''Istina je da me želi Zvezda, ima interesovanja i razgovora, ali ja sam još igrač Makabija, tamo mi je bilo lepo i želim prvo da sa Makabijem sve rešim ako je moguće i nakon toga ćemo videti dalje'', izjavio je Pešić.

Dakle, stvara se još moćnija Zvezda, koja ovog leta ne želi da propusti priliku da zaigra u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke