Nikola Krstović: "Ne želim da mi se opet desi Zvezda"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 15.11.2022.
23:00
Izvor: Sportske.net

U Dunajskoj Stredi je vratio prepoznatljivu formu.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore rekao je za medije iz domovine da postoji interesovanje klubova za njegove usluge, ali da ne želi da mu se ponovi slučaj sa "Marakane".

Krstović je doživeo procvat otkako je otišao iz Crvene zvezde. Preselio se u Dunajsku Stredu čiji je najbolji strelac. Imao je periode kada je postizao maestralne golove, ali za njega i za tim je najbitnije da ih ima, kakvi god da su.

Ipak, u periodu provedenom u crveno-belom dresu, ispaštala je njegova forma i prilika u seniorskoj reprezentaciji...

"Nije išlo sve po planu s mojom karijerom u Zvezdi. Nisam imao minutažu, a zbog toga se odužio i moj debi za našu najbolju reprezentaciju. Jedva sam čekao da promijenim sredinu i nešto napravim. Znao sam koliko vredim, koliko mogu. Polako sve dolazi na naplatu. Još sam mlad, ali uz podršku saigrača i ekipe, verujem da u budućnosti mogu da budem i jedan od lidera reprezentacije. Imao sam najviše nastupa za mladu selekciju, to je uspeh, hvala svima sa kojima sam tamo sarađivao. Ovo je ono o čemu maštam od 17-18. godine, kada sam bio prvi strelac crnogorske lige. Ostvarilo mi se posle četiri godine. Ne može sve odmah. Reprezentacija je na prvom mestu i posvećen sam maksimalno", rekao je Krstović.

Čak 19 golova i četiri asistencije ove sezone u svim takmičenjima na samo 24 utakmice nije prošlo nezapaženo.

"Ima interesovanja, ali neću žuriti sa odlukom. Ne želim da mi se opet desi Zvezda, da ne igram. Željan sam fudbala, zato sam i letos odbio neke ponude. Imam mesec i po dana pauze, pa ću da razmislim šta je za mene najbolje", zaključio je Krstović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke