Nikola Terzić i Petar Stanić, oči u oči dan posle derbija

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.09.2021.
21:16
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Ostavili su odličan utisak u drugom poluvremenu, na suprotnim stranama.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sinoćnji derbi nije imao pobednika, ali je u prvi plan izbacio neke nove, mlade igrače od kojih se tek mogu očekivati velike stvari, poput debitanata u derbijima Stanića i Lazetića iz Zvezde, odnosno Terzića iz Partizana.

Dvojica od njih, Zvezdin vezista Petar Stanić i Partizanov krilni fudbaler Nikola Terzić večeras su zajedno gostovali na TV Arena Sport, gde su sumirali svoje utiske sa derbija.

''Nisu se još slegli utisci. Bio je pravi derbi sa dosta šansi.Lošije smo ušli u meč, potom smo postigli gol, dugo vodili i ostaje žal što nismo pobedili i povećali prednost na pet bodova razlike. Najbitnije mi je bilo da nemam nikakvu tremu, da dam sve od sebe i budem maksimalno koncentrisan.'', počeo je Nikola Terzić koji je potom pohvalio i kolegu iz rivalskog tima.

''Odlično za prvu utakmicu, odlično se snašao''.

Neposredno pre izjednačujućeg Zvezdinog gola, Terzić je izgradio odličnu priliku da reši pitanje pobednika, ali je zamalo bio neprecizan.

''Video sam igrača ispred sebe, probao sam jedan na jedan, šutnuo sam i nije mi toliko žao što nisam ja postigao gol, nego što nismo sačuvali i tih 1:0'', objašnjava Terzić.

''Ja bih najpre da se zahvalim Misteru i upravi na ukazanoj šansi. Slažem se da smo i mi i oni držali inicijativu. Obe strane na kraju nisu potpuno zadovoljne. Bio je ovo derbi sa više prilika i lepih poteza nego ranije. Zadovoljan  sam za prvi derbi, iako naravno uvek može da se popravi nešto.

Sa Terzićem se znam iz mlađih kategorija i znam kakav je igrač'', istakao je Stanić i otkrio šta mu je trener Stanković rekao posle meča.

''Rekao mi je da je zadovoljan što sam ušao hrabro u utakmicu kao da mi je stota i to mi mnogo znači''.

Stanić je nedugo posle ulaska u igru izveo i jednu ''piruetu'', koju su mnogi sinoć uporedili sa nekadašnjim Zidanovim bravurama.

''Ne znam, vreme će pokazati'', nije želeo Stanić da komentariše takva poređenja.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke