Nikolić: "Čestitam momcima, bili su pravi!"

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.08.2014.
22:07
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić poručio je da su njegovi igrači bili jači od svega i da su zasluženo obezbedili mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala pametno revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Nefčija.

"Borili smo se, igrali pametno, priveli poluvreme kraju. Primili smo gol iz gužve, ali smo ulaskom Saše Ilića ponovo dobili punu kontrolu. Imali smo i ranije prilike da damo drugi gol, na kraju smo ga davali dugo. Čestitam momcima, bili su pravi", istakao je Nikolić izveštačima iz Beograda posle meča u Bakuu.

Partizan je, posle pobede od 3:2 u Beogradu, i u revanšu bio bolji od Nefčija pobedivši klub iz Bakua sa 2:1.

"Nemamo poraz iz šest evropskih utakmica, zabeležili smo četiri pobede. To je lep rezultat. Momci su igrali najbolje što mogu, prvi su u prvenstvu, nikakav medijski spin to ne može da promeni. Činjenica su rezultati, da smo prvi", kazao je Nikolić.

Današnji meč je odigran na izuzetno lošem terenu, a posle jučerašnjih incidenata na treningu i posle treninga Partizana, domaćin je i večeras pokušao da isprovocira goste.

Kako javljaju izveštači beogradskih medija iz Bakuua, pre početka meča sa razglasa su puštane navijačke pesme Crvene zvezde, a na poluvremenu domaćin igračima Partizana nije obezbedio vodu, pa je jedan od članova stručnog štaba kupio vodu na obližnjem kiosku.

"Sve što se dešavalo bio je motiv više za nas. Ja sam se zahvalio ljudima iz kluba, sportski su čestitali posle utakmice. Bili su fer i korektni", naveo je trener Partizana.

Žreb za grupnu fazu Lige Evrope održaće se sutra u "Grimaldi Forumu" u Monaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke