Nikolić: "Iskorenićemo nervozu i sebičnost u startu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.07.2014.
23:29
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić konstatovao je da su njegovi izabranici pokazali nervozu na evropskom debiju u novoj sezoni ali i pojavu koju će se potruditi da iskoreni u startu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon ubedljivog trijumfa fudbalera Partizana na startu kvalifikacija za Ligu šampiona trener crno-belih Marko Nikolić konstatovao je da su njegovi izabranici tradicionalno nervozno ušli u meč i da je to jedna od stavki koja će morati da se menja u budućnosti.

"Za početak sezone, odigrali smo korektno. BIli smo nervozni, to kao da je tradicija na našem stadionu. Moraćemo da menjamo to" kazao je Nikolić.

Uprkos ubedljivom trijumfu od 3:0 strateg Partizana apostrofirao je da mu se ne sviđa to što je primetio dozu sebičnosti kod nekih svojih igrača.

"Iako smo u ranoj fazi dali gol, ušli smo u nervozu i nesigurnost do kraja poluvremena. Jednu pojavu moraćemo da iskorenimo u startu – sebičnost" dodao je Nikolić.

Večerašnje utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona pokazale su da niko od favorita nije lako izašao na kraj sa manje poznatim klubovima zbog čega je Nikolić zadovoljan krajnjim ishodom duela sa HB Toršavnom.

"U nastavku je sve bilo kako treba, žao mi što nismo dali još neki gol. Ovaj rezultat je dobar za nas, pogotovo ako vidimo druge večerašnje rezultate. Ipak, znamo da može bolje" istakao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana u revanš meč ulaze sa tri gola prednosti ali i jači za Branka Ilića i Vladimira Volkova koji se oporavio od povrede.

"Tamo će biti drugačija utakmica, veštačka trava i drugačiji vremenski uslovi. Međutim, to su samo izgovori za one koji nisu spremni" zaključio je trener vicešampiona Srbije.

Partizan je večeras savladao HB Toršavn rezultatom 3:0 a revanš susret na programu je 22. jula od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke