Nikolić: "Možda nam fali jedan Dević"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.07.2014.
11:05
Izvor: Sportske.net

Nakon izjava napadača Rubina iz Kazanja Marka Devića da od malena navija za crno-bele i da bi jednog dana mogao da se preseli u klub iz Humske trener Marko Nikolić nije krio da Dević predstavlja definiciju onoga što Partizanu nedostaje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana privode kraju pripreme na Pohorju a utakmica koju su u nedelju odigrali protiv Rubina iz Kazanja pokazala je da se crno-beli nalaze u dobroj formi ali i da ih neefikasnost i dalje muči.

Posle pomenutog susreta koji je završen remijem bez golova napadač Rubina Marko Dević izjavio je kako Partizan od malena nosi u srcu a potom dodao i to da bi voleo da karijeru završi u Humskoj.

"Navijam i volim Partizan, ali da li će se moje i ambicije kluba poklopiti pred kraj karijere - videćemo" rekao je Dević u nedelju popodne.

Razgovarajući sa srpskim izveštačima na Pohorju trener Partizana Marko Nikolić dotakao se priče o toj Devićevoj izjavi i konstatovao da bi Srbin sa ukrajinskim pasošem verovatno bio rešenje za probleme koje crno-beli imaju u napadačkoj liniji.

"Strašan je Dević igrač. Možda nam baš takav nedostaje za malo veću efikasnost" rekao je Nikolić.

Nema sumnje da bi Marko Dević Partizanu dobro došao u datim okolnostima ali je realnost takva da reprezentativac Ukrajine svoju budućnost vidi u Rubinu a crno-beli su daleko od pozicije da mogu da se utrkuju sa takvim klubom za ugovor kvalitetnih igrača.

Klubu iz Humske ostaje da se nada da će tokom kvalifikacija za Ligu šampiona uspeti da zadrži snage koje ima na raspolaganju jer napad Partizana neće biti isti ukoliko Danko Lazović ostane u Humskoj ili ako je napusti u skorije vreme.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke