Nikolić: "Ne idemo u rat za Novi Pazar..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.04.2017.
15:12
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Novog Pazara, ali je istakao da od svojih fudbalera očekuje dobru igru i motivaciju koja je potrebna za tu utakmicu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u poslednjem kolu ligaškog dela prvenstva gostuje ekipi Novog Pazara. Utakmica je na programu u četvrtak, a trener Partizana Marko Nikolić danas je izneo svoja očekivanja od tog duela.

"Toliko se brzo nižu ove utakmice da nemam nešto novo što bih mogao da vam kažem... Jedina razlika je u broju utakmica koliko traje naša serija. Ona u ovom trenutku iznosi 26 mečeva bez poraza, ali ponavljam: ta serija nas još nije dovela nigde", rekao je Nikolić.

Utakmica 30. kola Superlige Srbije između Partizana i Novog Pazara igra se u četvrtak od 17.00.

"Kada je reč o Pazaru, očekuje nas prvo dugačak i težak put, a onda i dobar protivnik koji je na svom terenu tradicionalno neugodan za Partizan. Očekujem da vidimo jako dobru igru Partizana. Ono u šta ne sumnjam je da vidim motivaciju, a onda da iz ta dva kvaliteta dodje i dobar rezultat", rekao je Nikolić.

Na pitanje da li očekuje da Partizan konačno slavi u Novom Pazaru u prvenstvu, ali i da on upiše trijumf u trećem meču na tom terenu, Nikolić je rekao: "Treća sreća? Ja nisam sujeveran tip. Ako je ova grmljvina dobar znak, neka bude tako".

Trener Partizana nije se previše bavio analizom protivnika.

"Pazar je dobra, takmičarska ekipa, teško je igrati na njihovom terenu, ali mene zanima da vidim tačnost i preciznost u igri Partizana i motivaciju koja je potrebna za tu utakmicu. U toj varijanti ne sumnjam da će doći i rezultat koji je u ovom trenutku za nas jako važan", dodao je on.

Na pitanje novinara kako "biti ratnik, a u isto vreme se i sačuvati od povreda i kartona", Nikolić je istakao da njegova ekipa ne ide u rat već ide da igra fudbal.

"Ne idemo mi ni u kakav rat za Novi Pazar. Idemo da igramo utakmicu protiv Pazara, tako se i pripremamo. Ne pripremamo se za rat, već za fudbalski meč", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je naveo da su svi igrač sem od ranije povređenog Alena Stevanovića, zdravi i spremni za meč, kao i da neće biti velikih promena u timu u odnosu na prethodnu utakmicu.

Na početku plej-ofa Partizan očekuje gostivanje Crvenoj zvezdi u utorak, ali Nikolić danas nije želeo da govori o toj utakmici, kao ni o današnjem žrebu za polufinale Kupa Srbije, niti o bilo čemu što nema veze sa utakmicom u Novom Pazaru.

"Ne bi bilo u redu ni fer da sad to pričam o tome. Što se Kupa tiče jedino mogu da kažem da je polufinale i da su svi protivnici koje smo mogli da dobijemo teški. O svemu tome ćemo razmišljati u autobusu kada se budemo vraćali iz Novog Pazara", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 11.04.2017
15:42

Jbt, vi kao da putujete autobusom u Vladivostok kroz minska polja, a ne u Novi Pazar.

avatar
Tuesday, 11.04.2017
16:44

Covek je upravo i rekao da ne idemo u rat.

avatar
Wednesday, 12.04.2017
11:13

Zato sto ga je novinar pitao kako je to biti ratnik, tako ja tumacim situaciju:-D Bojane, taj novinar je mogao da ga pise i kako je to biti borac i pozrtvovan.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 12.04.2017
08:59

Niko ga za rat nije ni pitao, 'kako biti ratnik a sacuvati se od kartona i povreda' se odnosi na motivisanost na terenu koju je Nikolic upravo pomenuo, a to sto Nikolic sam potencira i ti prihvatas je strasno. Sram vas bilo.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 12.04.2017
07:38

Pa što ga pominje uopšte..