Nikolić o tome kako fudbal nigde neće pobeći...

Autor: Beta Beta
subota 21.03.2020.
21:17
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je danas da je teško bez treninga i utakmica, ali je istakao da je zdravlje na prvom mestu i da fudbal "nigde neće pobeći".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Zbog pandemije korona virusa, sve sportske aktivnosti su zaustavljene u Srbiji, što znači i da fudbaleri Crvene zvezde moraju da pronalaze alternativne načine za treniranje, ali i da poštuju karantin.  

"Teško je bez treninga sa ekipom i utakmica, ali zdravlje je na prvom mestu. Kad sve ovo prodje, biće novih izazova, nastavićemo tamo gde smo stali i siguran sam da nas ovo neće poremetiti", rekao je Nikolić za klupski sajt.

Nikolić je rekao da je njegov tim dobro igrao na početku prolećnog dela sezone, da je "uhvatio zalet, pre nego što je sve prekinuto "zbog borbe sa 'nevidljivim' protivnikom".

"Zadovljan sam svojim igrama, drago mi je što trener Dejan Stanković i čitav stručni štab toliko veruju u mene. Nadam se da sam im se odužio partijama na terenu. Ponavljam, bitno je da svi ostanemo živi i zdravi, a fudbal nam nigde neće pobeći", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Zvezde su dobili plan po kom je neophodno da rade dok traje pauza, a vezista rodjen 1999. godine ističe da trenira u kućnoj varijanti.

"U stanu sam od sobe napravio mini-teretanu kako bih ispunjavao sve obaveze tokom pauze i održavao kondiciju. Pomoćni treneri iz kluba koji su zaduženi za fizičku pripremu su nam svima podelili programe koje strogo poštujemo jer smo profesionalci", rekao je on.

Kako je naveo, pridržava se svih propisa i poštuje karantin.

"U slobodno vreme uglavnom igram društvene igre, čitam knjige i pokušavam da se dodatno usavršim u kulinarskim sposobnostima. Stavio sam se na raspolaganje i komšijama, posebno onim starijima da im nešto kupim i donesem ako im bude bilo potrebno"
, rekao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Sunday, 22.03.2020
00:11

Komsijama starijim porucio ako im nesto treba on je tu trenira u kucnoj varijanti bravo decko bice od tebe coveka i sportiste

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 21.03.2020
22:21

Samo nastavi sa dobrim igramai sto ce biti korisno i tebi i Zvezdi.