Niška "bomba" - Entoni Udžah?!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 25.07.2022.
09:16
Izvor: Sportske.net

Nije to sve, stiže i kamerunski štoper.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Radnički iz Niša polako bira pojačanja nakon odlaska Stefana Mitrovića u redove Crvene zvezde, a juče smo vam pisali za četiri pojačanja koja se očekuju na "Čairu" za nastavak ovogodišnje evropske priče.

Čini se da je dovođenje golmana Čupića veoma izvesno, a da je bek Stojanović praktično rešena stvar, ali je ostavljeno pitanje krilnog napadača i štopera. 

Pominjao se Mustafa, fudbaler Crvene zvezde sa kojim je Tomislav Sivić sarađivao u Novom Pazaru u prethodnom periodu, ali stvari ne idu tako glatko i postoji mogućnost da su se Nišlije okrenule drugom rešenju. 

Mogao bi to biti - Entoni Udžah. 

Radi se o napadaču iz Nigerije, fudbaleru koji ima 31 godinu i koji ima zavidno bundesligaško iskustvo, nastupao je za Majnc, Keln, Verder i Union Berlin, ukupno 30 postignutih golova u jednoj od najjačih liga na svetu nije malo.

Jedini problem jesu povrede zbog kojih Udžah nije igrao prethodnih godinu dana.

Etongu Tijeri je potencijalno pojačanje na poziciji štopera, rođen je 1999. godine, dolazi iz Kameruna i igrao je do sada za Fortunu, kako navodi Žurnal. 

Čekamo nove "bombe" na "Čairu"...

Inače, danas se nastavljaju kvalifikacije za Ligu šampiona, možda je odličan tip na Šerif protiv Maribora, kvota je 1,61.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke