Nišlije dovele fantastičnog igrača: "Ovakvog Radnički nikada nije imao!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.06.2021.
14:45
Izvor: Sportske.net

Da li je siguran u to što govori Nenad Lalatović?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički postigao je dogovor sa japanskim igračem Rjohejiem Mićibućijem o transferu.

Kako se navodi u saopštenju niškog superligaša, 27-godišnji Japanac je došao na zahtev trenera Nenada Lalatovića, koji je i vodio pregovore.

"Mogu da kažem da smo doveli neverovatnog igrača za naše uslove. Mićibućija pratim godinu dana, uspeo sam da ga ubedim da dodje u Radnički i da je ovo najbolja sredina za njegov dalji fudbalski razvoj. Igra polušpica, godinama nastupa u Džej ligi i tamo pravi razliku, a znamo koliko je jaka ta liga. Igrao je i za reprezentativne selekcije Japana", rekao je Lalatović.

On je naveo da tako kvalitetnog igrača Radnički nikada nije imao.

"Preporučio sam ga Ivici Tončevu i ostalim čelnicima Radničkog, a kada su i oni videli o kakvom se igraču radi, ušli smo u pregovore sa njegovim menadžerom Draganom Mrdjom i uspeli smo da se dogovorimo. Garantujem da je takvih fudbalera malo u Srbiji. To je igrač koji pravi razliku i očekujem da ovde bude lider i čovek koji će odvesti ekipu ka realizaciji zacrtanih ciljeva", dodao je Lalatović.

Radnički je pre dva dana doveo Miljana Škrbića.

"On će biti novi Nermin Haskić. Sjajan napadač, baš po mom ukusu. Bio je na korak od Partizana pre godinu dana, hvalio ga je Savo Milošević, a ja sam ubeđen da će ovde pokazati sav potencijal, koji je ogroman", rekao je Lalatović.

Inače, Lalatović je praktično na pragu Sudijske Arabije očemu smo pisali juče.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke