Nišlije, hoćete li napuniti ''Čair''? Ovo su cene karata za Makabi

Autor: Darko Mitrović
subota 28.07.2018.
13:00
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Decenijama se u Nišu čekalo na jednu ovakvu utakmicu, Radničkom će podrška sa tribina biti preko potrebna.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Posle ubedljivih partija protiv malteške Gzire, onda i uspešnog starta u Superligi, ekipa Radničkog se odlično držala i u prvom poluvremenu meča sa Makabijem u Tel Avivu, ali je u drugom poluvremenu dva puta poklekla, pa Izraelci u Niš stižu sa prednošću od 2:0.

Naravno, ništa tu nije izgubljeno, Radnički će u četvrtak pred svojim navijačima pokušati da napravi novi podvig i izbori plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Sve će to biti mnogo lakše ako sa tribina budu imali maksimalno moguću podršku, a na klupskom sajtu Radničkog upućen je poziv navijačima da u što većem broju dođu u četvrtak na ''Čair''.

''Prodaja karata za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Radničkog i Makabija, koji je zakazan za četvrtak 2. avgust od 20 časova,  počinje u subotu onlajn putem sajta Tiketlajna, a na biletarnici ispred hale Čair prodavaće se od nedelje od 10 do 18 časova.

Rezultat je aktivan, a nama je neophodna ogromna podrška kako bi načinili podvig i eliminisali renomiranog protivnika.

Cene ulaznica su sledeće: 600 dinara za zapadnu i istočnu tribinu, 400 dinara za južnu i severnu, dok je za mesto u loži potrebno izdvojiti 1.500 dinara loža.

DOĐITE DA POBEDIMO ZAJEDNO!'',
navodi se u saopštenju Radničkog iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke