Nišlije konačno pobedile, Spartak u sve težoj situaciji

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.03.2023.
16:57
Izvor: Sportske.net

Prva pobeda Radničkog pod vođstvom Dragana Šarca.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dugo je trajala kriza niškog Radničkog od početka drugog dela sezone, došlo je i do promene trenera, a posle odlaska Nenada Lalatovića prva pobeda pod vođstvom novog šefa struke Dragana Šarca ostvarena je danas u Subotici.

Radnički je kao gost trijumfovao rezultatom 1:0 i tako prekinuo seriju loših rezultata, ali istovremeno se nastavila loša serija Spartaka koji je samo četiri dana posle eliminacije iz Kupa Srbije od Napretka doživeo još jedan poraz na svom terenu.

Gol odluke je postigao Sava Petrov u 34. minutu susreta, a taj gol se nekih šest-sedam minuta proveravao u VAR sobi, jer nije bilo sasvim jasno da li je golu prethodila ofsajd pozicija. Posle provere, potvrđeno je da je gol regularan i ispostavilo se da je taj detalj i rešio pitanje pobednika.

Inače, sama utakmica nije bila mnogo zanimljiva, ali to Nišlijama sada nije mnogo važno, jer su osvojili važna tri boda.

Radnički posle ove pobede ima 26 bodova i nalazi se na 11. mestu, a Spartak je ostao na 24 osvojena boda i zauzima trinaestu poziciju na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke