Nišlije našle novog trenera, sa Reckom u Evropu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.03.2018.
10:08
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ako sve bude kako se očekuje, on će biti peti trener Radničkog ove sezone.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Posle Petera Pakulta, Ivana Jevića, Milana Đuričića, pre par dana je klupu niškog Radničkog napustio i Boban Dmitrović.

On je podneo ostavku posle drugog uzastopnog poraza u Superligi (Spartak 0:2, pa Voždovac 1:2), a odmah zatim počele su i spekulacije ko će zauzeti njegovo mesto do kraja tekuće sezone.

Prema saznanjima ''Sportskog žurnala'', to će biti Dragan Antić, popularni ''Recko'', aktuelni strateg Dinama iz Vranja, sa kojim uspešno grabi ka plasmanu u Superligu.

Zvanična odluka po tom pitanju očekuje se danas, s obzirom da je za 15 časova zakazana sednica Upravnog odbora kluba, a pomenuti list navodi da ''samo čudo može da spreči dolazak Vranjanca na nišku klupu''.

I pored dva vezana poraza, Radnički zauzima treće mesto na tabeli, sa realnim šansama da izbori plasman na evropsku scenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vidicnemanja
Monday, 19.03.2018
11:45

Neverovatno zvuci da Recko napusti Dinamo u koji je ulozio dosta novca.Ili je partika uspela u nameri da udje u upravu kluba,pa on napusta klub koji bez njega sigurno nece uci u super ligu

avatar
MOE28
Monday, 19.03.2018
11:15

Srbin, koji je u Nemačkoj osumnjičen da je sa još trojicom pripadnika mafijaške grupe lažirao fudbalske utakmice u tamošnjoj regionalnoj i Drugoj ligi jeste Dragan Antić (42), zvani Recko, iz Vranja. On je SMS-om svojim prijateljima u Vranju dojavljivao već nameštene rezultate u nižim ligama u Nemačkoj, koji su se kladili na velike novčane sume.nnU Vranju se priča da je ta Antićeva širokogrudost prema zemljacima svojevremeno dovela tri vlasnika kladionica u Vranju do bankrota, jer su dobici iznosili i do 10.000 evra.nnTo je trener Radnickog iz Nisa.

avatar
MALI PLAVI
Monday, 19.03.2018
14:35

Ako je to stvarno radio, svaka mu čast! Mrzim kladionice!

avatar
MOE28
Monday, 19.03.2018
15:30

Svaka mu cast za laziranje rezultata? A ti mrzis kladionice zato sto na legalan nacin uzimaju pare ljudima koji im daju?