Nišlije se oglasile saopštenjem zbog Lalatovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.03.2023.
22:22
Izvor: Sportske.net

Nema ništa, sudeći po izjavi čelnih ljudi iz kluba.

Sportske.net/Mladen Heleta
Sportske.net/Mladen Heleta

Povezane vesti

Danas je odjeknula informacija u srpskom fudbalu da će Nenad Lalatović otići iz Niša i da će preuzeti ekipu Mladost GAT do kraja sezone. 

Ipak, to se neće desiti, ako pitate čelne ljude Radničkog iz Niša. 

Novinarima se obratio sportski direktor Aleksandar Jovanović. 

"Nakon informacije koja se pojavila u javnosti da će trenutni šef stručnog štaba Nenad Lalalatović napustiti Radnički i preuzeti Mladost GAT, dužni smo da vam i zvaničnim saopštenjem obratimo i demantujemo natpise u medijima. S obzirom na činjenicu da se informacija pojavila baš uoči duela sa ekipom Mladost GAT, smatramo da je ovo još jedan način da se destabilizuje klub. Smatramo da je reč o prljavoj kampanji uoči, za nas, veoma važnog meča", rekao je Jovanović. 

Nastavio je u istom ritmu. 

"Šef stručnog štaba Nenad Lalatović ima ugovor do leta, on je tu i predvodiće utakmicu u ponedeljak. Svi ti natpisi u medijima ne mogu da utiču na nas i ekipu. Fokusirani smo na utakmicu koja je veoma bitna za nas, od ove utakmice nam dosta zavisi, jer se pobedom vraćamo u mirne vode. Ovo je treći ili četvrti pokušaj da se klub destabilizuje, izdržali smo sve do sada, izdržaćemo i ovo. Nadam se pobedi i da dolaze bolji dani za naš klub", rekao je Jovanović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke