Nišlije zamenu za Štulića našle u svojim redovima - Lalatović ga doveo u klub pre godinu i po dana!

Autor: Mladen Heleta
sreda 01.02.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

Novi ugovor za Miljana Škrbića.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Niški Radnički je juče prodao napadača Nikolu Štulića u belgijski Šarlroa za 750.000 evra i napravio najveći izlazni transfer u istoriji kluba.

Štulić je bio najbolji pojedninac tima sa Čaira jesenas, postigao je 12 golova u svim takmičenjima, 10 u Superligi Srbije, pa se postavljalo pitanje ko će zauzeti njegovo mesto prvog napadača u postavi Nenada Lalatovića?

A odgovor smo izgleda dobili danas i to će biti pomalo zaboravljeni Miljan Škrbić, koji je ovog popodneva produžio ugovor sa Radničkim do juna 2024. godine.

Škrbić je klasična "devetka", a u Niš ga je doveo upravo Lalatović u junu 2021. godine, za vreme svog dvonedeljnog boravka u Radničkom, pre nego što je otišao u Saudijsku Arabiju. Temperamentni stručnjak je tada insistirao na dovođenju Škrbića i govorio da on može da ostvari bolji učinak od Nermina Haskića, koji je u vicešampionskoj sezoni 2018/2019 niške ekipe u domaćem prvenstvu bio prvi stelac lige. 

Škrbić je u Radnički stigao iz Zrinjskog, a jesen 2021. godine odigrao je veoma dobro i na 19 mečeva postigao devet golova. Nažalost, na poslednjoj utakmici u kalendarskoj 2021. godini se teško povredio, posle čega je operisan i nakon duge pauze se tek nedavno oporavio i stavio na raspolaganje čoveku koji ga je i doveo u ovaj klub.

Odlaskom Štulića će svakako dobiti svoju šansu da se ponovo dokaže. 

Radnički u subotu od 14 časova dočekuje Mladost iz Lučana u prvoj takmičarskoj utakmici u ovoj godini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke