Nišlije završile tri pojačanja, otišla četvorica

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 20.01.2022.
16:00
Izvor: Sportske.net

Promene u Radničkom iz Niša.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša doveo je danas trojicu igrača - Aleksandra Bogdanovića, Aleksandra Mesarovića i golmana Filipa Dujmovića.

Bogdanović (22) je štoper i na Čair je došao iz Voždovca. On je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a zatim je igrao za Portimonense i Muru, odakle se vratio u Voždovac. 

Mesarović (23) je krilni napadač i bio je reprezentativac Srbije uzrasta do 18, 19 i 21 godine. Ponikao je u Vojvodini, za koju je odigrao 47 utakmica. U novosadskom timu je već sarađivao sa trenerom Radoslavom Batakom. Posle Vojvodine je nastupao Napredak i Kabel, a u Niš je stigao iz IMT-a.

Dujmović (22) je golman mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. On je u Radnički došao iz Spartaka iz Subotice, čiji je standardni golman bio u poslednjih godinu i po dana. Dujmović će biti konkurencija iskusnom Damiru Kahrimanu za mesto medju stativama.

Radnički je saopštio i da je produžio ugovor sa Nikolom Aksentijevićem.

Ekipu su napustili Borko Duronjić, koji je otišao u Radnik iz Surdulice, makedonski internacionalac Todor Todoroski, Nikola Stevanović i Vanja Ilić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke